Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil (Microsoft TR Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Xbox Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
En ucuz Razer Wolverine V2 RZ06-03560100-R3M1 Kablolu Xbox Series Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Wolverine V2 RZ06-03560100-R3M1 Kablolu Xbox Series Oyun Kolu özelliklerini incele, 4.086,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz 8Bitdo Ultimate Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! 8Bitdo Ultimate Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunlar arasından 8BitDo Ultimate derim ama gerek yok 8BitDo Ultimate 2C fazlasıyla yeterli, neredeyse yarı fiyatı olmasına rağmen Ultimate modelinden çok farkı yok.
Gerçi biraz fiyat artmış ama yine de iyi, farklı renkler de mevcut
Koldan ne beklediğinize bağlı. En dolu paket 8BitDo hem dock hem kol vs. En bilindik olan klasik Microsoft. Razer'da da yanılmıyorsam mekanik tuşlar vs var fakat kablolu. Biraz daha profesyonel oyunculuk için sanırım. Şahsen diğerlerini kullanmadığım için direkt Microsoft alırdım ben
Koldan ne beklediğinize bağlı. En dolu paket 8BitDo hem dock hem kol vs. En bilindik olan klasik Microsoft. Razer'da da yanılmıyorsam mekanik tuşlar vs var fakat kablolu. Biraz daha profesyonel oyunculuk için sanırım. Şahsen diğerlerini kullanmadığım için direkt Microsoft alırdım ben
Bunlar arasından 8BitDo Ultimate derim ama gerek yok 8BitDo Ultimate 2C fazlasıyla yeterli, neredeyse yarı fiyatı olmasına rağmen Ultimate modelinden çok farkı yok.
Gerçi biraz fiyat artmış ama yine de iyi, farklı renkler de mevcut
Ultimate şarj istasyonuyla gelirken Ultimate 2C'de kablo ile şarj ediyorsunuz, az bir şey de tasarımsal farklılıklar var Ultimate de şarj göstergesi varken Ultimate 2C'de şarj için 1 tane ışık var, şarjın bitmesine 1 saat falan kaldığında kırmızı yanıp sönüyor, şarja taktığında da aynı ışıktan kontrol edebiliyorsun ama donanım olarak aynılar.