8BitDo vs Fantech Shooter 3

Burak.yy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Hangisi alınır? Bir arkadaş satıyor 1800 TL'ye. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Hangisi alınır? Bir arkadaş satıyor 1800 TL'ye. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Eki Görüntüle 2353352

8BitDo Ultimate 2C daha iyi diyebilirim. Oldukça iyi ve sorunsuz bir kontrolcü. Lakin o kişiden alma, kontrolcü gizala ile Türkiye'ye geldi. Ve kablosuz versiyonu 1800 TL, yani aynı fiyat. Bunu almanı öneririm.

Ben yerine Flydigi Direwolf 2 tercih ettim. Oldukça güzel bir controller. Ek özellikleri, Gyro'su ve daha iyi D-Pad'i. Bunu da düşünebililirsin. Ya da Gamesir T4 Cyclone Pro da fazlasıyla öneriliyor, ben emin olamadığım için Direwolf 2'yi tercih ettim. Memnunum diyebilirim, lakin yine de T4CP'ye de bakabilirsin.

Kanka öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim. Zaten sanırım onun sattığı kablolu modelmiş. Ben kablosuz istiyordum. Attığın 8BitDo kablosuz model, değil mi?

Kanka öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim. Zaten sanırım onun sattığı kablolu modelmiş. Ben kablosuz istiyordum. Attığın 8BitDo kablosuz model, değil mi?

Bu arada bütçem max 2k TL. Önerdiğin modele de baktım (direwolf 2). Ancak bütçemi aştığı için başlıktaki 2 modelden birini tercih etmek durumundayım

Evet, 2.4 GHz alıcılı, kablosuz versiyonu. Bunu alman daha mantıklı olacaktır.

Bu arada bütçem maksimum 2K TL. Önerdiğin modele de baktım (direwolf 2). Ancak bütçemi aştığı için başlıktaki 2 modelden birini tercih etmek durumundayım

Yani, 2100 TL. Eğer 100 TL yükseltebilirsen bakılabilecek bir seçenek. Eğer olmazsa Cyclone Pro'nun beyaz versiyonu 2000 TL, ona da bakabilirsin.

Anladım hocam. Ancak ilk attığınız daha çok aklıma yattı. Yardımınız için çok teşekkür ederim bu arada. Gerçekten çok makbule gecti) iyi sosyaller dilerim

Hocam direwolf 2 ölü bolge oranı kaç.

Hocam Direwolf 2 ölü bolge oranı kaç?

Yani, bu konu ile ilgili ortalıkta fazlasıyla yanlış bilgi var ne yazık ki.

Öncelikle dediğin test, dairesellik testi. Kontrolcünün ölü bölgesindense mükemmel bir daireyi ne kadar iyi bir şekilde çizebildiğini ölçüyor.

Ve, daireselliğinin mükemmel olması da FPS oyunları dışında herhangi bir fayda sağlamayacak bir şey. Çoğu oyunda neredeyse hiç fark etmiyorsun bile. Tabii ölü bölge önemli, My Summer Car'da mesela gazı ne kadar verdiğim ya da direksiyonu ne kadar çevirdiğim gibi şeylerin kusursuz olması gerekli.

Ölü bölgeye gelecek olursak, ölü bölge kontrolcünün kendisinde yok. Lakin Analoglar hall effect olduğu için fiziksel olarak merkeze gelemiyorlar, yani stick drift olmaması için %3-4 bir deadzone eklemen gerekiyor kontrolcü yazılımından. Ben standart ayarlardaki %6'yı kullanıyorum, ve neredeyse fark edilmiyor bile.

Yine de dairesellik testini merak edersen, evet pek iyi değil. Ama burada şuna da odaklanman lazım, 2023'ün en iyi kontrolcüsü Vader 3 Pro da değildi. Ve onun da %1 yerine %7-8 hata oranlarına ulaşması rahatsız etmiyordu kimseyi.

Bu testin analogları daire dışına taşırmadan yapmak lazım aslında. Yine de sonuna kadar ittirdiğimde sonuç şu şekilde. Sol analog: %9,4 sağ analog: %7,9. (Fotoğraf atamadım, Sosyal'in sunucularında sorun var sanırsam.)

Testin asıl yapılması gerektiği şekilde yaparsak da sol analog %4,3 sağ analog: 4,9.

Kısacası, evet herkesin fazlasıyla önemsediği %1 altı hata oranı bu kontrolcüde yok. Lakin, dediğim gibi bu neredeyse etki etmeyen bir şey. İnternette daha fazla yoruma ulaşabilirsin bu konu hakkında.

tavsiyeniz üzerine kolun siparişini an itibari ile vermiş bulunmaktayım. Gelince deneyimlerimi paylaşacağım. Umarım üzmez. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…