Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Hangisi alınır? Bir arkadaş satıyor 1800 TL'ye. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Eki Görüntüle 2353352
Kanka öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim. Zaten sanırım onun sattığı kablolu modelmiş. Ben kablosuz istiyordum. Attığın 8BitDo kablosuz model, değil mi?8BitDo Ultimate 2C daha iyi diyebilirim. Oldukça iyi ve sorunsuz bir kontrolcü. Lakin o kişiden alma, kontrolcü gizala ile Türkiye'ye geldi. Ve kablosuz versiyonu 1800 TL, yani aynı fiyat. Bunu almanı öneririm.
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Purple - 1,729.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Purple ,www.gizala.com.tr
Ben yerine Flydigi Direwolf 2 tercih ettim. Oldukça güzel bir controller. Ek özellikleri, Gyro'su ve daha iyi D-Pad'i. Bunu da düşünebililirsin. Ya da Gamesir T4 Cyclone Pro da fazlasıyla öneriliyor, ben emin olamadığım için Direwolf 2'yi tercih ettim. Memnunum diyebilirim, lakin yine de T4CP'ye de bakabilirsin.
Bu arada bütçem max 2k TL. Önerdiğin modele de baktım (direwolf 2). Ancak bütçemi aştığı için başlıktaki 2 modelden birini tercih etmek durumundayım8BitDo Ultimate 2C daha iyi diyebilirim. Oldukça iyi ve sorunsuz bir kontrolcü. Lakin o kişiden alma, kontrolcü gizala ile Türkiye'ye geldi. Ve kablosuz versiyonu 1800 TL, yani aynı fiyat. Bunu almanı öneririm.
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Purple - 1,729.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Purple ,www.gizala.com.tr
Ben yerine Flydigi Direwolf 2 tercih ettim. Oldukça güzel bir controller. Ek özellikleri, Gyro'su ve daha iyi D-Pad'i. Bunu da düşünebililirsin. Ya da Gamesir T4 Cyclone Pro da fazlasıyla öneriliyor, ben emin olamadığım için Direwolf 2'yi tercih ettim. Memnunum diyebilirim, lakin yine de T4CP'ye de bakabilirsin.
Kanka öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim. Zaten sanırım onun sattığı kablolu modelmiş. Ben kablosuz istiyordum. Attığın 8BitDo kablosuz model, değil mi?
Bu arada bütçem maksimum 2K TL. Önerdiğin modele de baktım (direwolf 2). Ancak bütçemi aştığı için başlıktaki 2 modelden birini tercih etmek durumundayım
Anladım hocam. Ancak ilk attığınız daha çok aklıma yattı. Yardımınız için çok teşekkür ederim bu arada. Gerçekten çok makbule gectiEvet, 2.4 GHz alıcılı, kablosuz versiyonu. Bunu alman daha mantıklı olacaktır.
Yani, 2100 TL. Eğer 100 TL yükseltebilirsen bakılabilecek bir seçenek. Eğer olmazsa Cyclone Pro'nun beyaz versiyonu 2000 TL, ona da bakabilirsin.
Flydigi Direwolf 2 Kablosuz Gamepad - Hall Effect Joystick & Trigger M
FLYDIGI Direwolf 2 Kablosuz PC Oyun Gamepad Windows 10/11, Switch, Android, iOS ile uyumlu2.4GHz USB & Bluetooth & Kablolu Bağlantılar500Hz Ultra Yüksek Yoklama Hızı6 Eksenli Somatosensoriyel TeknolojiHall Etkili Joystick & Elektromanyetik İndüksiyon TetikleyiciMecha-Tactile ABXYCZ Düğmeleri4...shop.connectgame.com.tr
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.tr
8BitDo Ultimate 2C daha iyi diyebilirim. Oldukça iyi ve sorunsuz bir kontrolcü. Lakin o kişiden alma, kontrolcü gizala ile Türkiye'ye geldi. Ve kablosuz versiyonu 1800 TL, yani aynı fiyat. Bunu almanı öneririm.
Ben yerine flydigi direwolf 2 tercih ettim. Oldukça güzel bir Controller. Ek özellikleri, Gyro'su ve daha iyi D-pad'i. Bunu da düşünebililirsin. Ya da GameSir T4 Cyclon'e Pro da fazlasıyla öneriliyor, ben emin olamadığım için direwolf 2'yi tercih ettim. Memnunum diyebilirim, lakin yine de t4Cp'ye de bakabilirsin.
Hocam Direwolf 2 ölü bolge oranı kaç?
tavsiyeniz üzerine kolun siparişini an itibari ile vermiş bulunmaktayım. Gelince deneyimlerimi paylaşacağım. Umarım üzmez.8BitDo Ultimate 2C daha iyi diyebilirim. Oldukça iyi ve sorunsuz bir kontrolcü. Lakin o kişiden alma, kontrolcü gizala ile Türkiye'ye geldi. Ve kablosuz versiyonu 1800 TL, yani aynı fiyat. Bunu almanı öneririm.
Tavsiyeniz üzerine kolun siparişini an itibari ile vermiş bulunmaktayım. Gelince deneyimlerimi paylaşacağım. Umarım üzmez.)
Evet kol çok güzel. Dongle ile 0 gecikme olamdan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca tuşların hissiyatı ve hassasiyeti de çok güzel. Tavsiye ederimmemnun kaldınız mı?