8GB RAM Intel UHD Graphics laptopa hangi parçalar alınmalı?

jekeryus20

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim 4 yıldır kullandığım bir laptopum var. Özellikleri 8G RAM 251g SSD ekran kartı ise Intel UHD Graphics işlemci Intel Core i5 işlemci. Bilgisayarım çoğunlukla ders çalışıyom ama mesela geçen modlu MC girdik arkadaşlarla bayağı kastı ve pek hoşuma gitmedi. Yeni bilgisayar alacak param da yok. Laptop parça almayı planlıyorum sizce hangi parçaları almalıyım? Pek bilgisayarla aram yok da.

Şu Durumda RAM'ı yükseltmekten başka hiçbir şey yok. SSD'nin hafızasını yükseltmek performansa neredeyse hiç etkisi olmaz. Ama MC'ye OptiFine kurarsan performansın yüksek oranda artacaktır.

Laptopunuzun modeli nedir?
Sistem parçalarını daha detaylı söyler misiniz mesela
i5 6600'u işlemci
UHD 6300 gibi daha iyi yardımcı oluruz ve eğer bütçeniz 2 bin ise laptopunuz desteklerse bir ekran kartı ve güç kaynağı takarız FPS'iniz uçar veya hiçbir şey değiştirmeyin sürücüleri güncelleyip eski driveride udd ile silin performansınız illa artar ve düşük ayarlarda oynamayı deneyiniz. Laptopı formatlamak ve derin temizlik yapmakta performansınızı uçurur

Şu durumda RAM'ı yükseltmekten başka hiçbir şey yok. SSD'nin hafızasını yükseltmek performansa neredeyse hiç etkisi olmaz. Ama MC'ye OptiFine kurarsan performansın yüksek oranda artacaktır.

Bu arada LoL falan da oynuyorum Valo 50 60 arası alıyordur belki onu bile almıyor kötü bir laptop sonuçta RAM arttırırsam ne kadar artar FPS?

Model numarasımı istiyorsunuz? Tam anlamadım.

i5-10210U CPU 1.60Hz yazıyor.

Son düzenleme:
O zaman Laptop değil de masaüstü olmaz mı?

cpu yu anladım şimdi görev yöneticisini açıp performansa basın sonra aşağı inin orda gpu yazmalı orda ne yazıyor

O zaman Laptop değil de masaüstü olmaz mı?
anlamadım ?

ismi yani benim laptopumun ismi huawei d14 birde fps artar tabi ıgpu bir ekran kartınız olduğu için vram ihtiyacını ramlardan alıyor böylece performansınız artıyor birde hız aşırtması yapabilirsin fps uçar ama ısı baya artar oyundayken kaç derece oluyor görev yöneticisinden bakarmısınız ?

Son düzenleme:

GPU da Intel UHD Graphics yazıyor.

Bilgisayar ismi ise laptop-b6asv618 bu yazıyor markasıda Lenovo bu arada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…