mustafa.abanoz Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 42 12 Şubat 2017 #11 masteraltair dedi: RAM'leri tek tek denediğimde 2 RAM'de çalışıyor fakat 2. slotta hiç bir RAM çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Slot bozulmuş olabilir.
masteraltair dedi: RAM'leri tek tek denediğimde 2 RAM'de çalışıyor fakat 2. slotta hiç bir RAM çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Slot bozulmuş olabilir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Şubat 2017 #12 Evet, bu durumda slot arızalı olabilir. Slot pinlerini bir kontrol edin.
masteraltair Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #13 Recep Baltaş dedi: Evet, bu durumda slot arızalı olabilir. Slot pinlerini bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım o kontrol işini, iğne ile denedim ama girmiyor araya. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2017
Recep Baltaş dedi: Evet, bu durumda slot arızalı olabilir. Slot pinlerini bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım o kontrol işini, iğne ile denedim ama girmiyor araya.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 1 Mart 2017 #14 Slotların arasını kaygan olmayan bir kağıt parçası ile temizleyin öncelikle. Tozdan ötürü de bu sorun olabilir. Pinlerde yamukluk varsa belli olur zaten.
Slotların arasını kaygan olmayan bir kağıt parçası ile temizleyin öncelikle. Tozdan ötürü de bu sorun olabilir. Pinlerde yamukluk varsa belli olur zaten.