lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.678 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar 8K wallpaper buldum çok kaliteli kullansam performansa ne kadar etki eder? Ve bu Wallpaper'in 1080p veya 2K hali olan varsa da atabilir mi? Dosya Ekleri araba 8k.png 2,4 MB · Görüntüleme: 5.543
Arkadaşlar 8K wallpaper buldum çok kaliteli kullansam performansa ne kadar etki eder? Ve bu Wallpaper'in 1080p veya 2K hali olan varsa da atabilir mi?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Siteler var resmin çözünürlüğünü değiştiren, onları deneyin. Performansa çok bir şey olmaz.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 12 Haziran 2023 #3 lusie dedi: Arkadaşlar 8K wallpaper buldum çok kaliteli kullansam performansa ne kadar etki eder? Ve bu Wallpaper'in 1080p veya 2K hali olan varsa da atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini tahmin mi ediyoruz?
lusie dedi: Arkadaşlar 8K wallpaper buldum çok kaliteli kullansam performansa ne kadar etki eder? Ve bu Wallpaper'in 1080p veya 2K hali olan varsa da atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini tahmin mi ediyoruz?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 12 Haziran 2023 #4 Hareketsiz olan duvar kâğıtları sıkıntı yapmaz fakat hareketli 8K duvar kâğıdı kastırabilir. Oyunlarda özellikle performansa etkisi çok oluyor.
Hareketsiz olan duvar kâğıtları sıkıntı yapmaz fakat hareketli 8K duvar kâğıdı kastırabilir. Oyunlarda özellikle performansa etkisi çok oluyor.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.678 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 spriggan dedi: Sistem özelliklerini tahmin mi ediyoruz? Genişletmek için tıkla... i3 10100F RX 6500 XT 8x2 16 GB ram Rustin Cohle dedi: Hareketsiz olan duvar kâğıtları sıkıntı yapmaz fakat hareketli 8K duvar kâğıdı kastırabilir. Oyunlarda özellikle performansa etkisi çok oluyor. Genişletmek için tıkla... 8K koyunca bilgisayar biraz kastı 2k felan varsa atabilir misiniz
spriggan dedi: Sistem özelliklerini tahmin mi ediyoruz? Genişletmek için tıkla... i3 10100F RX 6500 XT 8x2 16 GB ram Rustin Cohle dedi: Hareketsiz olan duvar kâğıtları sıkıntı yapmaz fakat hareketli 8K duvar kâğıdı kastırabilir. Oyunlarda özellikle performansa etkisi çok oluyor. Genişletmek için tıkla... 8K koyunca bilgisayar biraz kastı 2k felan varsa atabilir misiniz
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.101 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 spriggan dedi: Sistem özelliklerini tahmin mi ediyoruz? Genişletmek için tıkla... Altta yazıyor
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 Hareketli değilse sorun olmaz. 8K değil zaten. Downscale edilmiş. Bahsettiğiniz kasmanın bunla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. nrywq4 dedi: Altta yazıyor Genişletmek için tıkla... İmzada yazıyor diye sistem özelliklerini belirtmemek yasak. Her daim yazılması gerekiyor.
Hareketli değilse sorun olmaz. 8K değil zaten. Downscale edilmiş. Bahsettiğiniz kasmanın bunla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. nrywq4 dedi: Altta yazıyor Genişletmek için tıkla... İmzada yazıyor diye sistem özelliklerini belirtmemek yasak. Her daim yazılması gerekiyor.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.678 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 mustaine dedi: Hareketli değilse sorun olmaz. 8K değil zaten. Downscale edilmiş. Bahsettiğiniz kasmanın bunla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. Eki Görüntüle 1817624 İmzada yazıyor diye sistem özelliklerini belirtmemek yasak. Her daim yazılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu kaldırınca düzeliyor ama?
mustaine dedi: Hareketli değilse sorun olmaz. 8K değil zaten. Downscale edilmiş. Bahsettiğiniz kasmanın bunla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. Eki Görüntüle 1817624 İmzada yazıyor diye sistem özelliklerini belirtmemek yasak. Her daim yazılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu kaldırınca düzeliyor ama?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #9 Blue Sports Car Nissan GT-R 4K wallpaper download , HD wallpaper download. www.besthdwallpaper.com HD UHD kısmından 1080p indirebilirsin.
Blue Sports Car Nissan GT-R 4K wallpaper download , HD wallpaper download. www.besthdwallpaper.com HD UHD kısmından 1080p indirebilirsin.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.678 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #10 mustaine dedi: Hareketli değilse sorun olmaz. 8K değil zaten. Downscale edilmiş. Bahsettiğiniz kasmanın bunla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. Eki Görüntüle 1817624 İmzada yazıyor diye sistem özelliklerini belirtmemek yasak. Her daim yazılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çok net gözüküyor onu kullanınca ama 1920x1080 olarak başka bir yerden indirdim bulanık gözüküyordu. yusufklncc dedi: Blue Sports Car Nissan GT-R 4K wallpaper download , HD wallpaper download. www.besthdwallpaper.com HD UHD kısmından 1080p indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bulanık geliyor hocam.
mustaine dedi: Hareketli değilse sorun olmaz. 8K değil zaten. Downscale edilmiş. Bahsettiğiniz kasmanın bunla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. Eki Görüntüle 1817624 İmzada yazıyor diye sistem özelliklerini belirtmemek yasak. Her daim yazılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çok net gözüküyor onu kullanınca ama 1920x1080 olarak başka bir yerden indirdim bulanık gözüküyordu. yusufklncc dedi: Blue Sports Car Nissan GT-R 4K wallpaper download , HD wallpaper download. www.besthdwallpaper.com HD UHD kısmından 1080p indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bulanık geliyor hocam.