SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 10 Aralık 2017 #1 Yeni bir çalışma yaptım ama tüm Codec'ler H.264 için. Bu video ise H.265 Codec'li. Bir bakıma H.265 Codec'ini açacak bir şey arıyorum. [Çözüm] Ben konu onaylanmadan çözümü buldum; Önce WMPC (yada Windows Media Player Classic) 'i indirdim. Sonra K - Lite'ın ''Mega Codec'' paketini yükledim. Ama fark ettim ki video takılıyor, zira işlemciden izliyorsunuz videoyu. Bunun için de Technopat'ın rehberi varmış; (Not: Ekran kartınız H.265 destekliyor olmalı) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yeni bir çalışma yaptım ama tüm Codec'ler H.264 için. Bu video ise H.265 Codec'li. Bir bakıma H.265 Codec'ini açacak bir şey arıyorum. [Çözüm] Ben konu onaylanmadan çözümü buldum; Önce WMPC (yada Windows Media Player Classic) 'i indirdim. Sonra K - Lite'ın ''Mega Codec'' paketini yükledim. Ama fark ettim ki video takılıyor, zira işlemciden izliyorsunuz videoyu. Bunun için de Technopat'ın rehberi varmış; (Not: Ekran kartınız H.265 destekliyor olmalı) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 10 Aralık 2017 #2 Daum Potplayer iyidir. Download | PotPlayer