8K Hz mouse FPS düşürür mü?

eriminyo

Femtopat
Daha fazla  
Wraith sitesinden 8K Hz mouse almayı düşünüyorum. İşlemcim R5 5500 ekran kartı 1660S.
8K mouse alınca bana FPS düşüklüğü yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith sitesinden 8K Hz mouse almayı düşünüyorum. İşlemcim R5 5500 ekran kartı 1660S.
8K mouse alınca bana FPS düşüklüğü yaşatır mı?

8K kullanıcaksan evet fazla işlemci kullanır ve işlemcin de ortalama bir işlemci 1000Hz kullanmanı öneririm fazlasıyla yeterli zaten.

peki çok etkiler mi hocam drop atacak seviyeye getirir mi yani çünkü işlemci alacağım bir kaç ay içerisinde

Hocam benim sistemde 5600x var ve masaüstünde sistem boştayken 1000hz %7 meşgul olan cpu 2000hz %11, 4000 hz %18, 8000hz %23 falan oluyor. Yani işlemci gücünü yediği kesin. Ben 4000 HZ'de kullanıyorum ve kayıp hiç hissetmiyorum oynarken.

Peki çok etkiler mi hocam drop atacak seviyeye getirir mi yani çünkü işlemci alacağım birkaç ay içerisinde

Bir testte gördüm i5 12400F'in %20'sini kullanıyordu, yani evet ciddi miktarda harcıyor bu yüzden temelde gereksiz diyoruz zaten.

Teşekkürler herkese 8K alıp yeni işlemci alana kadar 2K veya 4K da kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…