8K polling rate için minimum gereksinim nedir?

Swaien

Decapat
Merhaba ben klavye ve mouse olarak MAD68 ve Scyrox V8 almayı düşünüyorum. Sistemim şu anda çok iyi değil R5 5500 + RX6700 16GB RAM bir sistemim var. Farelerin 8K'da işlemci kullandığını biliyorum ama klavye kablolu olması lazım. Aynı şey klavye için de geçerli mi? Bunların ikisi de 8000 hz polling rate çalışırken şu anki sistemim aynı anda besleyebilir mi? Yoksa işlemci yükseltmem mi gerekli?

i5 8. nesil 8 GB RAM'lı bilgisayarda 8K mouse kullanıyorum CS2 Valorant'ta FPS kaybı hiç yok LoL'de var ama bunu göz önünde bulundurmak laızm

i5 8. nesil 8 GB RAM'lı bilgisayarda 8K mouse kullanıyorum CS2 Valorant'ta FPS kaybı hiç yok LoL'de var ama bunu göz önünde bulundurmak laızm
Tam işlemci neydi bir de ekran kartı neydi? Bende hafif bir darboğaz var işlemci tarafında ister istemez performans kaybı yaşarım ben galiba.

Madlions klavye almayin. Rezalet bir ürün. Illaki manyetik istiyorsaniz Akko FUN60 Max alabilirsiniz. 8K gereksiz bu arada. Stabil degil ve hiçbir oyun desteklemiyor bile. Mouse icin konusuyorum. 2K Hz fazlasiyla yeterli.

Madlions klavye almayin. Rezalet bir ürün. Illaki manyetik istiyorsaniz Akko FUN60 Max alabilirsiniz. 8K gereksiz bu arada. Stabil degil ve hiçbir oyun desteklemiyor bile. Mouse icin konusuyorum. 2K Hz fazlasiyla yeterli.
Bilmiyordum bilgi için sağolun. Bir de 8K altında performans kaybı yaşanmıyor mu? 4K 2K 1K?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…