8TB hard disk 4'e bölünmüş

Merhaba. Sorunum şu; uygun fiyata 8TB taşınılabilir hard disk ilanı buldum. Sağlık bilgileri iyi o yanda sorun yok. Ancak ilanda da yazdığı gibi disk 4'e bölünmüş şekilde gözüküyor ancak tek disk 4'e bölünmüş değil, 4 ayrı disk olarak gözüküyor. Bunu nasıl çözebilirim daha önce hiç karşılaşmadım. Ona göre alacağım. Satıcıdan fotoğraf istedim. Fotoğrafları ekledim. Ne kadar hızlı çözebilirsem benim için o kadar iyi olur, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam kendisi bölmüş diski, sen birleştirebilirsin hayatında hiç windows PC kullanmadın mı? olmadı arkadaşa rica et birleştirsin.

Adam kendisi bölmüş diski, sen birleştirebilirsin hayatında hiç Windows PC kullanmadın mı? olmadı arkadaşa rica et birleştirsin.
Burada durum farklı. Farklı bölümler yok. Farklı disk olarak görünüyor hepsi.

Disk yönetiminden hepsini teker teker GPT diske dönüştür’e mi tıklayacak yani
Hangi yazılım ile biçimlendirdiğini bilmiyorum bu şekilde. Eğer MBR ise GPT yaparak diski tam kapasitede kullanabiliriz. Öncelikle MBR olduğunu doğruladı mı? Onu soralım.

Hangi yazılım ile biçimlendirdiğini bilmiyorum bu şekilde. Eğer MBR ise GPT yaparak diski tam kapasitede kullanabiliriz. Öncelikle MBR olduğunu doğruladı mı? Onu soralım.
Şuan evde değilmiş gidince bakacak. Tekrar yazarım buraya, teşekkürler

Konu üstünden çok geçti ama ben de uzun zaman sonra giriyorum bilgilendirme yapayım. Disk sahte çıktı. Satıcı çok anlamıyordu ben de burdaki yazılanlardan yola çıkıp yaparım diye düşündüm. Elime ulaşınca baktım aşırı hafif kutusunu söktüm. İçinden aparatla birleştirilmiş 4 USB bellek çıktı. Satıcıya bilgilendirme yaptım ama sonuçta 8TB diye sorun çıkarmadım. Aldığım fiyat ucuz diye ben de piyasasına ilana koydum ve biri mesaj attı. AliExpresste bunların sahteleri satılıyordu hatta davaları vesaire oldu bunu kontrol ettiniz mi gerçek midir dedi. Sordum sağolsun o da uzunca nasıl kontrol ediceğimi anlattı. Ben de testlerini yaptım ve hepsi aslında 32GB çıktı. Bir çeşit yazılımla 32GB bellekler 2TB olarak gösterilmiş. Hala garip gelir içine 2TB dolusu dosya video bile atabiliyorsunuz ama iş açmaya gelince oynatmaya gelince 32GB’tan sonrası hiçbir şekilde açılmıyor/kullanılmıyor. Satıcının da haberi yokmuş para meselesini bir şekil hallettik. Ürün de hala çekmecede duruyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…