8x2 DDR4 3200 MHz RAM Tavsiyesi

Ben ışığa para vermem performansa para veririm. Fakat bu sizin sisteminiz, görsellik sizi için önemliyse dediğiniz gibi yapabilirsiniz.
Yorumunuz gayet mantıklı tabii ki öncelik amacımız performans ama bu tarz ürünleri aldığımda uzun süreli kullanıyorum o yüzden hem görsellik hem performans açısından değerlendiriyorum.

Mesajın yarısını bile okumadım yanlış bilgi tamamen. Kusura bakmayın G skill eşşek mi 3600MHZ CL16 olarak veriyor? Bilginiz yoksa lütfen konu hakkın da konuşmayın yazının kalanını okumayacağım tamamen yanlış.

Yazdığım cevaba acıdım zaten; araştırmayan, okumayan, ön yargılı adama malumat yazmak acı bir şey onu tattım. Tamamen yanlışsa koy raporunu veya malumatını tartışalım. Senin dediğin mantıkta gidersek DDR belleklerdeki CL9 varken CL16 da neymiş, alınmaz! Daha fazla cevap yazma niyetim de yok zaten, istediğin cevabı ver okumayı hak edilmiyor cevapların bu yanıttan sonra.

Uygunsuz üslup cezası almamak için bir şey demiyorum. SADECE CL9 hangi bellekte CL16 hangi bellekte olur onu bilmeyen akıl sorunlu biriyle tartışmayacağım LOL.

3. nesil işlemcilerde GSkıll Trident Z Neo, bizzat öneriliyor bu marka. 3. nesil işlemciler için üretildi, bizzat incele derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
G-Skill Trident Z Neo kullanıyorum. Tavsiye ederim. AMD uyumluluğu var. Dual Kit olarak aldım. QP Bilişim'den almıştım.

Dosya Ekleri

• photo_2020-02-25_05-48-11.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…