8x2 RAM hangi slotlara takılmalı?

Charled

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
CM6340
İşlemci
İntel Core i5-3470
Anakartın resmini ve kullanım kılavuzunu buldum. Kullanım kılavuzu okudum ama işime yarayan bilgiyi göremedim. Siz gördüyseniz bilgi verebilir misiniz? CM6340 - Destek

Dosya Ekleri

• dmb11053-w1711-1.jpg
    223,4 KB · Görüntüleme: 36
2. ve 4. Slota takılır 2X RAM'ler.
1X SE 2. slota.
2X SE 2. ve 4. slota.

Attığın fotograftaki RAM girişleri mavi anakart yapımcıları bilerek yapmıs oraya tak diye.

Anladım. Ama şu an kasada mevcut olan 4 GB RAM 1.slota takılmış. Neden öyle acaba?

Bellek miktarından dolayı olabilir. RAM'leriniz gelince 4'ü cıkarmayın 1. slotta 4 olsun 2. slotta 8 olsun 3.slot boş olsun 4.slotuda diğer 8I takın.

4 GB RAM'i çıkarmayı düşünüyorum. Çıkardığımda yeni gelen 8x2 RAM'i 2 ve 4. slota mı takayım?

Teşekkür ederim bilgilerin için. RAM hakkında bir bilgin var mı? İşimi görür mü yani.

Teşekkür ederim bilgilerin için. RAM hakkında bir bilgin var mı? İşimi görür mü yani.

Bilgisayarın için DDR3 RAM normal çünkü 3. nesil bir işlemcin var 4'ten 16 ya geçiceksin iyi olur işini görür ama benim tavsiyem daha iyi bir bilgisayar 2024 de bu sistemle çok bir şey edemeyebilirsin ama RAM'ler iyi olmus en azından 4'ten 16 ya geçmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…