9.00 sürüm bir PS4'e en fazla ne kadar verilir?

tumu

Hectopat
Sahibinden'de baktım buldum biraz ama maksimum ne kadar eder size de sormak istedim.
@591529

Uzun süredir konsol fiyatlarını takip etmiyorum, eğer kırık PS4 piyasası hâlâ aynı ise maksimum fiyat için önerim şu şekilde olacaktır:

Fat 11, Slim 12, Pro 14-15.

Piyasa arttı ise önerdiğim fiyatların bir tık üstünü öneriyorum (Fat 12, Slim 13-14, Pro 16).

Fat'a 10K buldum 9.00. Aslında 11.00 ve altı için de baya ucuz seçenek var 7.500'e kadar düşürdüm birini. Ama en stabilide 9 olan. Ne yapayım sence?

9'a düşürmeye çalış 1,5-2 K'lık fiyat farkına değer. Şuan ki durumda 9.00 olanın fiyatının son olduğunu varsayarsak ben diğerini tercih ederdim. Zamanla daha stabil hâle gelecektir ve yöntemler çoğalacaktır diye düşünüyorum. Eğer risk almayayım, 9.00 olanı alayım dersen de o fiyat fena değildir. Yine de pazarlık yapmanı öneririm.

Teşekkürler, 2 sene kullanıp satacağım cihazı. Satması da zor olmaz, 2 sene içinde de PS özel oyunlarını bitiririm diye düşünüyorum.
2 sene kullanacağım için 9.00 daha mantıklı geldi, çünkü 11 ve altının stabilleşmesi zaman alır diye düşünüyorum.

Teşekkürler, 2 sene kullanıp satacağım cihazı. Satması da zor olmaz, 2 sene içinde de PS özel oyunlarını bitiririm diye düşünüyorum.
Rica ederim, o süre oyuncudan oyuncuya değişse de 2 yılda kesinlikle biter. Yalnız şöyle bir şey var bu oyunlar kendini defalarca oynattırıyor. Mesela ben Beyond Two Souls ile Detroit Become Human'ı her ay, Uncharted serisini 2 ayda bir, diğer oyunları (Spiderman, God Of War serisi vs.) en fazla 3-4 ayda bir tekrardan bitiririm. %90 ihtimalle sende de durum benzer olur, 2 sene sonra PS5'e geçersin diye düşünüyorum. Mümkünse PS4 yanına bir tane de PS3 almanı öneririm.

PS5 değil de üniversite de laptopa geçerim yüksek ihtimal. Ama aile evinde olursam neden olmasın? PS3 de sıkıntı olacak zaman açısından PS4 exclerini oynamaya vaktim olacak mı o konuda bile şüpheliyim okul olduğu için.

Sıkıntı olmaz uzun oyunlar değiller zaten. Ben şu sıralar günlük 1 saat oynamama rağmen 5-10 gün içerisinde bir oyun bitiriyorum. Yine de karar senin, baktın 4-5 günde bir oyun bitirebiliyorsun o zaman PS3 alıp God Of War, İnfamous, Killzone gibi serilerin eski oyunlarını da oynarsın.

9.000'e standart kasa buldum hocam, ama param güvende yok. Bayi satışı. Sizce güvenmeli miyim? Havale yaparsan kargolarım diyor.

9.000'e standart kasa buldum hocam, ama param güvende yok. Bayi satışı. Sizce güvenmeli miyim? Havale yaparsan kargolarım diyor.
Sahibindende mağaza satışları öyle işliyor, param güvendeye kapalı olur ve satış havale ile halledilir. Güven konusunda sorun çıkması pek olası olmasa da satıcıdan satıcıya göre değişir. Bilindik, güvenilir satıcılardan (Konsoltech, Kahraman Konsol vb.) yana sorun olmaz. Satıcı ile ilgili biraz daha detay var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…