9.000₺ Hazır Sistem Önerisi

Tago

Centipat
Merhabalar, 9K bütçem var. Vatan'da bir tane OEM sistem buldum, parçalarını tek tek toplayınca 11K ediyor. Sizce alınır mı, fikirleriniz lazım, teşekkürler.

Bütçeyi arttırıp Technopat'ın topladığı QP omega sistemini alabilirsiniz.(10000TL)

Merhaba bundan 1 ay önce bende 8300 tl ye güzel bir sistem topladım şuan ki fiyatlarını bilmiyorum ama aşağıya sistemi bırakıyorum. Güncel oyunların hepsini full ayarda rahatlıkla açıyor.Bu arada işlemciyi kesinlikle amd al derim.

Sistem

9. nesil almanın şu zamandan sonra bir mantığı yok bence. Kendiniz toplayıp almanız daha faydalı olur ayrıca özellikle vatandaki sistemlerde özelleştirme yapılamıyor o yüzden hazır alacaksanız bile diğer siteleri tercih edin.

O sistemi nereden topladın acaba?

benim düşündüğüm kasaya ne dersiniz yorum olarak?
10 bin ₺ altı için işlemcilerde Ryzen seçmek daha mantıklıdır.
10 bin ₺ altı için işlemcilerde Ryzen seçmek daha mantıklıdır.
Ve kasa benim kullandığım kasamın benzeri. Hava akışını bilmiyorum ama kötü sanırım. PSU'su ise kötü diyorlar.

Bu paraya çok güzel 2070S- Ryzen 5 3600x sistem toplanır, sadece kasa için ayrıldıysa bütçe. Bence forumda yeni bir başlık açın ve sisteminizi kendiniz toplayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…