9.000₺ monitör önerisi

Bütçe
9000
Bütçe nedir hocam? Nasıl bir monitör arıyorsunuz? Bunları belirtin bende monitör bakayım.

Bütçe 7-8 bin arası 1 ms ve en az 144 Hz oyuncu monitör ü arıyorum bu arada bu monitörü Monster Notebook Abra A5 v19.2.1 modelinde kullanacağım setup yapmayı planlıyorum

@Saint Lucia

Son düzenleme:
Bütçe 7-8 bin arası 1 ms ve en az 144 Hz oyuncu monitör ü arıyorum bu arada bu monitörü Monster Notebook Abra A5 v19.2.1 modelinde kullanacağım setup yapmayı planlıyorum

@Saint Lucia

24 inç istiyorsanız AOC net tavsiyemdir.
Unutmayın 1.4 HDMI girişi olan monitörde 165Hz alabilmek için Type-C to DP kullanmanız gerekir.

1080p potasının abisi olan HP var sizin bütçenize HP Omen 25i (22J05E9) Monitör ama bu zamlı fiyatı. 2023 sonlarında 5-6K potasındaydı. Çok sağlam monitördür ama fiyatı sarsmıyorsa düşünün.

Gigabyte f24 2 mi ne oyle bir sey vardi sanki tavsiye edilen. Nasildi o?

Hocam özür dilerim ama bir özelliği belirtmeyi unutmuşum oda alacağım monitör ün 30 inch civarı olması

Soyle bisi var. Ppi density muhabbeti var, en verimli 1080p sistem icin 24" 1440p icin 27" ve 4k icinse 32" olarak belirlenmis goruntu kalitesi/genislik olaraktan.

7 8'e eli yuzu duzgun qhd 27" alınmaz. Illa bir yerden feragat edilir. Ama, derseniz ki ben 27' 1080p oynamak istiyorum bulunur. 32 bulunabilecegini zannetmiyorum.

O zaman 27' 1080p monitör bulabilirsen atar mısın? Yazılım ve oyunda kullanacağım

O zaman 27' 1080p monitör bulabilirsen atar mısın? Yazılım ve oyunda kullanacağım

8 bine gayet düzgün2k monitör var boş bilgi sıkma ortalığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…