9.000₺ monitör önerisi

Bütçe
9000

MSI'da üzmez ama Dell'in yanında badem çekirdeği gibi kalıyor.
Dell'de HDR 400 var, HDMI 2.1 var, DP 1.4 var.
Renk performansı Dell'in daha üstün. Daha üst bir şey arıyorsan Dell. Kötü bir monitörden geciş yapıyorsan MSI'da yeterli olur. Dell F/P ürün. MSI ise sadece performans ürünü.
9K'lık monitörün HDR 400 sertifikası olmaması acı bir şey.

Peki son kez soruyorum, stokları biten ürün tekrardan stoklara girdi ürün şu MSI G274QPF 27 2560x1440 170Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Monitör - ebrarbilgisayar.com attığım diğer MSI ile aynı seri ama özellikleri farklı HDR400 falanda var çerçevesiz ekran her neyse Dell mi bu attığım model mi sizce.

Aynı tip ürünler. İkisi de olur. Fark etmez. MSI birden fazla aynı tipte monitör çıkartmış. Dell bir ürün çıkarttı aynı klasmanda. Görsel performansları birbirlerine yakındır. MSI sadece kırmızı tona biraz daha ağır basar. Dell ise her renge aynı tonu verir. Onu almazsam pişman olur muyum, bunu almazsam üzülür müyüm diye düşünmeyin.

Çok teşekkür ederim sağ olun.

@Saint Lucia Hocam üstte attığım iki monitörün model kodları aynı ama arka fotoraflarlarında tasarım olarak farklı oldukları gözüküyor olayı anlayamadım, ben amazondakini 6 taksitle almayı düşünüyorum oyun oynicam eğer azcık daha çık dell al derseniz delide alabilirim. Yardım ederseniz sevinirim

Evet farklı gözükmüş. Ebrar'ın koyduğu arka resim normalde G244F'e ait. Fakat kasa değişikliğine MSI gittiyse ve yeni gelen ürünlerden biriyse fotoğrafta ki ürün o zaman doğru da olabilir. Takılmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…