9.000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
7-9K

Eğer ki @EnderTR52 'nin attığı modeli seçecekseniz kesinlikle ASUS TUF. 8 GB daha RAM ekler keyfinize bakarsınız.

Casper laptop kalitesizliğinden alınmaz, ayrıca oyun laptopları masaüstü oyun bilgisayarların yanında hiç kalır, o yüzden laptop alınmaz dedim. En azından ağır oyunlar için.
Eğer ki @EnderTR52 'nin attığı modeli seçecekseniz kesinlikle ASUS TUF. 8 GB daha RAM ekler keyfinize bakarsınız.
Kasayı açarsa garanti gider.

Lenovo laptopum var 9. senesinde, yenisini aldım hala sağlam.

Sağlamlığı dışındandır. Bilgisayarın 3. senesinde büyük ihtimalle problemler yaşamaya başladınız. Evet sağlam olabilir ki ekrana yumruk atmadığınız sürece dışı zaten sağlamdır, bilgisayarın işletim sistemi ile alakalı, çok ısınmasıyla alakalı ve vb. problem yaşadığınıza yemin edebilirim.

Lenovo laptopum var 9. senesinde, yenisini aldım hala sağlam.

LENOVO Ideapad Amd Ryzen 7 4800h 16gb 512gb Ssd Gtx 1650ti Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bütçeyi biraz daha zorlarsanız

9 senelik bilgisayardan ne bekleyebilirsinki? Isınmayla alakalı bir problem yoktu sadece oyunlara girince ısınıyordu onlar da bilgisayarı zorlayan oyunlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…