M mertosmantulu Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #11 NNUE dedi: Hocam ben baktım da Sinop’ta hiç ilan yok ne rx 6600 ne de 2060. Genişletmek için tıkla... OnurKelees dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın önerdiği pc iyimi
NNUE dedi: Hocam ben baktım da Sinop’ta hiç ilan yok ne rx 6600 ne de 2060. Genişletmek için tıkla... OnurKelees dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın önerdiği pc iyimi
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #12 mertosmantulu dedi: Bu arkadaşın önerdiği PC iyi mi? Genişletmek için tıkla... Fiyatı iyi gibi hocam.
mertosmantulu dedi: Bu arkadaşın önerdiği PC iyi mi? Genişletmek için tıkla... Fiyatı iyi gibi hocam.