W Wegass Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Creality ender 3 V3 SE önerdiler alınır mı? Amacım figürler, Valorant bıçakları vb. basmak. Flament hakkında hiçbir şey bilmiyorum öneri yaparsanız sevinirim.
Creality ender 3 V3 SE önerdiler alınır mı? Amacım figürler, Valorant bıçakları vb. basmak. Flament hakkında hiçbir şey bilmiyorum öneri yaparsanız sevinirim.
Valkyrie3d Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Alienware A51m R2 Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 Figür basıcaksanız ELEGOO mars 3 Pro 4K önerebilirim.
Wolfidox Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 Filament konusunda figür basacaksanız porima pla filamentleri alabilirsiniz.
Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 20 Temmuz 2024 #4 Geçen yazdan beri Porima filament kullanan biriydim ancak sene başından beri aldığım PLA filamentlerde sık sık çapın büyük çıkması sebebiyle tıkanmalarla boğuştum. Şu anda Creality PLA+ kullanıyorum, bir kez bile tıkanma yaşamadım.
Geçen yazdan beri Porima filament kullanan biriydim ancak sene başından beri aldığım PLA filamentlerde sık sık çapın büyük çıkması sebebiyle tıkanmalarla boğuştum. Şu anda Creality PLA+ kullanıyorum, bir kez bile tıkanma yaşamadım.