9.000 TL'ye MSI 31.5" G321Q monitör alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar i5 14400F ve RX 6750 XT ekran kartı için 2K bir monitör bakıyorum.

Hard rekabetçi oyunlar oynamadığım için almış iken 27 inç yerine 31-32 inç olsun istiyorum monitör.

9K bandında bu monitör nasıldır? Ve bu monitör AMD ekran kartları için uygun mu? Bazı yerlerde AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Adaptive Sync gibi özellikler yazmıyor var mı yok mu emin olamadım. Epey gibi sitelerde veya Amazon satıcısında yazıyor ama orijinal kendi sitesinde göremedim.

Arkadaşlar i5 14400F ve RX 6750 XT ekran kartı için 2K bir monitör bakıyorum.

Hard rekabetçi oyunlar oynamadığım için almış iken 27 inç yerine 31-32 inç olsun istiyorum monitör.

9K bandında bu monitör nasıldır? Ve bu monitör AMD ekran kartları için uygun mu? Bazı yerlerde AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Adaptive Sync gibi özellikler yazmıyor var mı yok mu emin olamadım. Epey gibi sitelerde veya Amazon satıcısında yazıyor ama orijinal kendi sitesinde göremedim.

daha çok ne tür oyunlar oynayacaksınız

Buna bir bakabilirsiniz hocam.

2K fiyat farkına deyecek ne artısı var bu monitörün?

Hocam MSI monitör konusunda çok tutulmayan bir markaya dönüştü kronik sorunları ortaya çıkıyor diye duydum.

Sen attıktan sonra inceledim araştırdım ve içime sindi. Bu monitörü sipariş verdim bakalım sorun sıkıntı ölü piksel flan çıkarmaz inşallah. 1-2 güne gelir artık. Aynı modelin 27 inç olanı mı 32 inç olanımı derken 2K için almış iken 32 inç olsun dedim.

Sen attıktan sonra inceledim araştırdım ve içime sindi. Bu monitörü sipariş verdim bakalım sorun sıkıntı ölü piksel flan çıkarmaz inşallah. 1-2 güne gelir artık. Aynı modelin 27 inç olanı mı 32 inç olanımı derken 2K için almış iken 32 inç olsun dedim.

G6 32inç öğrenci indirimiyle 11K'ya satılıyor. 1K fiyat farkı verip g6'ya geçsen daha iyi olur bence.

Hocam gelince buraya günceller misin ben de bunu almayı düşünüyorum

G6 32inç öğrenci indirimiyle 11K'ya satılıyor. 1K fiyat farkı verip g6'ya geçsen daha iyi olur bence.

Düz ve IPS panel bir monitör istiyordum ondan G6 ya geçmedim yoksa onu da düşündüm. Hatta Vatan'da stok vardı alsam mı diye bayağı düşündüm ama Curved olması ve VA panel olması vaz geçmeme neden oldu. Çok kaba duruyor gibi geldi o tarz monitör.

Bu G5 monitör ayrıca sitesinden alımda ilk üyeliğe %5 indirimde yapıyordu. 10.499'a geldi daha iyi oldu. Öğrenci indirimi flan nereden bulacağım şimdi öbür türlü 13klara çıkmam gerekecekti G6 için.

Hayırlısı olsun hocam inşallah bir sıkıntı çıkmaz güle güle kullanın şimdiden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı