9.000TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
9000

OldButCan

Centipat
Öncelikle herkese merhabalar.
Yakın zamanda ekipmanlarıyla (kulaklık hariç) 9, 000TL'ye bilgisayar toplamayı düşünüyorum ancak her parçayı indirime girdiğinde alacağım. Yani mesela şu anki fiyatlarıyla monitör dahil bir sistem 9.000TL ediyorsa onların parçalarını indirime girince almayı düşünüyorum ancak pek de hakim değilim böyle konulara yardımcı olursanız sevinirim .
İşlemci olarak: Ryzen 5 3600.
Ekran kartı olarak: RTX 2060-2060 SUPER-1660 TI-1660 Super olabilir.
Anakart olarak Gigabyte istemiyorum, anakartın Wi-Fi bağlantısı olursa sevinirim çünkü ethernet kablosu kullanmak istemiyorum. Eğer herhangi bir şekilde ethernet kablosu kullanmadan İnternet'e erişebileceğim bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim.
Kasa olarak ise Cooler Master düşnüyorum çok övüyorlar.
Şimdiden teşekkürler

.
Bütçe artar ise lütfen ama lütfen işlemciyi 3600X yapın ve SSD'yi kesinlikle HyperX Fury yapın. Ethernet kablosu yerine harici USB Wi-Fi adaptör alabilirsiniz.

Hocam sizce de biraz kötü bir sistem değil mi? Yanlış anlamayın çünkü tek kanal RAM eski yönü ve B450M-K giriş seviyesi bir anakart.

Anakart fena değil bu fiyata. Sadece sıkıntı 16 GB RAM tek kanal olması. Çözümü 1 tane daha yanına eklettirebilir. Veya öyle kullanır. Sizin attığınız sistemi beğendim ben alınabilir tavsiye ederim.

Peki bir şey daha sorayım. Ben geçenlerde bilgisayarcıya gittiğim zaman bana USB Wi-Fi adaptör alırsam oyunlarda işime yaramayacağı söylendi. Asıl amacımız zaten oyun oynamak. Öneriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…