Skyblues85
Centipat
Aynen.Sistem çok güzel olmuş.O kadar yük altında ne işlemci ne de ekran kartı neredeyse 60 derece demedi.Bence kesin bunu alın,ramleri 3200mhz yapın,isterseniz HDD ekleyin.Mükemmel sistem.
Üstte 8500₺'ye 240mm sıvı soğutmalı 2070 Super'li sistem önerdim. 3700 yerine 2070S almak oyun içerisinde daha performanslı olur.AMD AM4 Ryzen 7 3700X 3.6ghz 36mb 8çekirdekli - PttAVM
AMD AM4 Ryzen 7 3700X 3.6ghz 36mb 8çekirdekli 65w (3.nesil) uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! SipariÅini hemen ver! - 2025www.epttavm.com - PttAVM.com - 2025
uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2025www.epttavm.com MSI GeForce RTX 2070 Ventus GP 8GB Ekran Kartı (V375-423R)
MSI GeForce RTX 2070 Ventus GP 8GB Ekran Kartı (V375-423R) / 8 GB Ekran Kartlı / GDDR6 RAM Destekli / 256 bit / NVIDIA / PCI-Express 3.0 Uyumlu / GeForce RTX 2070 GPU / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com GSKILL SniperX Gri Kamuflaj DDR4-3000Mhz CL16 16GB (2X8GB) Fiyatı
GSKILL SniperX Gri Kamuflaj DDR4-3000Mhz CL16 16GB (2X8GB) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Cooler Master MasterCase Pro 3 Mini Tower Kasa (MCY-C3P1-KWNN) - Fiyatı, Yorumları
Cooler Master MasterCase Pro 3 Mini Tower Kasa (MCY-C3P1-KWNN) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Be Quiet! BN289 System Power U9 700W 80+ Bronze Güç Kaynağı
Be Quiet! BN289 System Power U9 700W 80+ Bronze Güç Kaynağı modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al.www.bilisimport.com.tr
Yalnız sistem parçalarının çoğu düşük kaliteli ürünler.Üstte 8500₺'ye 240mm sıvı soğutmalı 2070 Super'li sistem önerdim. 3700 yerine 2070S almak oyun içerisinde daha performanslı olur.
Mesela hangi ürünün kalitesi düşük? KCAS serisi PSU'nun mu? VRAM soğutuculu Asrock anakartın mı? Yoksa Hava akışı çok iyi olan kasanın mı? Yoksa bakır borulu kalın bir soğutma bloğuna sahip ekran kartının mı?Yalnız sistem parçalarının çoğu düşük kaliteli ürünler.
Yazım yanlışlarınızdan dolayı uyarı almak istemediğim için tüm mesajınızı alıntılamadım. Türkçe bilmiyor musunuz? Bakın, 2012-2013 yılında başka forumlarda değiliz. Boş yorum da atmayın. Goygoy yapılacak bir konu değil. "Bütçe niye 9000 TL?" diye bir soru sorulsa şahsıma, rahatsız olurum. Günümüze göre, bilgisayarlara verilen ücretlere göre gayet yüksek ve güzel bir sistem çıkartılacak kadar iyi bir bütçe. Tekrardan söylüyorum boş yorum atmayın, rahatsız oldum.
Gerçekten bu bütçeye A320M chipsetli anakart, 500GB HDD ve Rampage kasa mı seçtiniz? Lütfen forumda daha çok konu takip edin ve bütçeye göre sistem toplamayla ilgili bilgi sahibi olun.Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com buyur kardeşim. Bu sistemle 5 sene en az oyunları Ultra ayarlarda oynarsın. GPU-RAM-CPU-HDD ve kasa olarak topladım. Gerisini sen özelleştirirsin zaten.
9000 TL ile A320M alacağıma hiç almam daha iyi.Gerçekten bu bütçeye A320M chipsetli anakart, 500GB ve Rampage kasa mı seçtiniz? Lütfen forumda daha çok konu takip edin ve bütçeye göre sistem toplamayla ilgili bilgi sahibi olun.
SSD pek güvenilecek bir marka değil sonra sıvı soğutmada açıkçası PSU'ya da güvenmiyorum Corsair, Cooler Master, Be quiet, FSP gibi markalar varken onu almak bana kalırsa hiç mantıklı değil zaten Teknobiyotiğin sunduğu seçeneklerdeki hiçbir markaya kolay kolay güvenmem sanki ellerinde kalmış ürünleri satıyorlar gibi neden MSİ veya ASUS yok sonra neden Samsung yok ?Mesela hangi ürünün kalitesi düşük? KCAS serisi PSU'nun mu? VRAM soğutuculu Asrock anakartın mı? Yoksa Hava akışı çok iyi olan kasanın mı? Yoksa bakır borulu kalın bir soğutma bloğuna sahip ekran kartının mı?
Orada değiştirelebilecek tek parça SSD'dir. O da bazı serilerinde ısınma sorunu olabileceği için. Onun yerine Kingston A2000 seçilebilir.
Sizin önerdiğiniz sistemdeki ekran kartıyla ilgili şikayetler de mevcut forumda.