9.000TL Sistem Toplama

8700K düşünüyorum performans açısından.

Ama benim attığım monitörde G-Sync teknolojisi mevcut.

Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı

Bu monitörü düşünmekteyim.

Vatan Bilgisayar öyle şeyler satmıyor malesef.

1151 Soket işlemci soğutucusu uyumlu demi ?

Viewsonic VX2475SMHL-4K 23.6" 2ms (2xHDMI+MHL+Display) 4K Fiyatı
Bu monitör ile sistemi kurarsan daha rahat edersin fiyat anlamında.

G-Sync olmaması bana sıkıntı yaratmaz mı ?

Bu 1151 soket değil ki. 1151-V2. Çok araştırdım net bir bilgi bulamadım. Yukarıda paylaştığım sıvı soğutma uyumlu olması gerekiyor çünkü testte kullanılan soğutmayla aynı soket uyumuna sahipler.

Bence G-Sync al çünkü hemde 165HZ akıcılığı var.

@Pantheon Soğutucu hakkında pek fazla bilgim olmadığı için eklemedim. MSI yeni update ler ile uyumsuzluk sorununu kaldırdı diye duymuştum ama onun yerine Gigabyte AB350 Gaming modelinide tercih edebilir ama ileride SLI yapmayı düşünüyorsa X370 daha iyi olur.

Ayrıca eski 1151 pin soğutucular yeni 1151 pinlere uyuyor diye biliyordum.

Eklemedin ama bilgi de vermemişsin. Adam bunu alsa kutudan soğutucu çıkmayacak sonuçta. Kimseyi madur etmemek adına biraz araştıralım. AM4 uyumlu birçok soğutucu var artık.
Umarım aynıdır, v2'yi süs diye eklememiştir ama Intel.

Haklısınız birdaha daha detaylı bilgilendirme yapacağım.

Kısıtlı bütçeyle yapıyorum sistemi soğutucu uymazsa cidden sıkıntı olur benim için.

Sadece oyun performansında İntel önde ama ileride İntel'i güncelliyemessiniz. Ryzen'de 2020 de çıkan Ryzenleri ekleyebilirsiniz. Bence Ryzen sistem toplamak daha mantıklı ama tercih sizin.

Bütçeyi tamamen harcamak istemiyorsanızda R1700 alırsınız kendinden stok soğutucusuda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…