A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 19 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. 9-10 bin TL bütçem var. Kasa toplamak istiyorum. Bu fiyata hangi sistemi önerebilirsiniz?
Merhaba arkadaşlar. 9-10 bin TL bütçem var. Kasa toplamak istiyorum. Bu fiyata hangi sistemi önerebilirsiniz?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #2 Hazır PC ya da laptop alabiilirsin.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 19 Ekim 2022 #3 Kullanıcı311 dedi: Hazır PC ya da laptop alabiilirsin. Genişletmek için tıkla... Hazır PC hangi sistem almalıyım? Öneri bekliyorum.
Kullanıcı311 dedi: Hazır PC ya da laptop alabiilirsin. Genişletmek için tıkla... Hazır PC hangi sistem almalıyım? Öneri bekliyorum.
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #4 Kullanıcı311 dedi: Hazır PC ya da laptop alabiilirsin. Genişletmek için tıkla... O fiyata oyun açacak laptop yok
Kullanıcı311 dedi: Hazır PC ya da laptop alabiilirsin. Genişletmek için tıkla... O fiyata oyun açacak laptop yok
Messi benim babam Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 435 Çözümler 1 19 Ekim 2022 #5 İndirim kovalayabilirsiniz.
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #6 Messi benim babam dedi: İndirim kovalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirim kovalayım derken zam gelmesinde hocam
Messi benim babam dedi: İndirim kovalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirim kovalayım derken zam gelmesinde hocam
Messi benim babam Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 435 Çözümler 1 19 Ekim 2022 #7 zeus keydrop dedi: O fiyata oyun açacak laptop yok. Genişletmek için tıkla... AAA oyun oynanmayacaksa ve oynanan oyunlarda üst düzey performans beklenmiyorsa yeni nesil APU laptoplar veya MX330 gibi ekran kartı barındıran laptoplar yeterli olacaktır hocam. Önemli olan sizin bilgisayardan ne beklediğiniz. zeus keydrop dedi: İndirim kovalayım derken zam gelmesinde hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anki fiyatlardan uyguna bulunabilir bence.
zeus keydrop dedi: O fiyata oyun açacak laptop yok. Genişletmek için tıkla... AAA oyun oynanmayacaksa ve oynanan oyunlarda üst düzey performans beklenmiyorsa yeni nesil APU laptoplar veya MX330 gibi ekran kartı barındıran laptoplar yeterli olacaktır hocam. Önemli olan sizin bilgisayardan ne beklediğiniz. zeus keydrop dedi: İndirim kovalayım derken zam gelmesinde hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anki fiyatlardan uyguna bulunabilir bence.
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #8 Aezakmi4 dedi: Merhaba arkadaşlar. 9-10 bin TL bütçem var. Kasa toplamak istiyorum. Bu fiyata hangi sistemi önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun oynar mısın?
Aezakmi4 dedi: Merhaba arkadaşlar. 9-10 bin TL bütçem var. Kasa toplamak istiyorum. Bu fiyata hangi sistemi önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun oynar mısın?
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 19 Ekim 2022 #9 zeus keydrop dedi: Oyun oynar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet oyun için alıyorum hocam.
Messi benim babam Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 435 Çözümler 1 19 Ekim 2022 #10 Hocam aceleniz yoksa biraz beklemekten çok zarar gelmez ancak hemen almak istiyorsanız bütçeyi 500 lira arttırıp bunu düşünebilirsiniz.
Hocam aceleniz yoksa biraz beklemekten çok zarar gelmez ancak hemen almak istiyorsanız bütçeyi 500 lira arttırıp bunu düşünebilirsiniz.