İkinci el sistem toplamaya karar verdim. Öncelikle 9-10 bin TL arası bütçem var. Monitörüm mevcut, uzay montaj yapmayı düşünüyorum. Şimdilik Sahibinden'de Param Güvende ile alışveriş yapacağım.
Anakart, işlemci, ekran kartı, PSU ve RAM önerir misiniz?
Hocam 2.el AMD biraz sıkıntı yaratır diye düşündüm bu bütçeyle özellikle ekran kartı sistemi hayliyle taşır AMD işlemci kullanabilirsin ama k serisi overclock a müsaade ediyor bu sebeple.
Hocam 2.el AMD biraz sıkıntı yaratır diye düşündüm bu bütçeyle özellikle ekran kartı sistemi hayliyle taşır AMD işlemci kullanabilirsin ama k serisi overclock a müsaade ediyor bu sebeple.
AMD ürünleri üzerinde fazla bilgim yok ama AMD işlemci olabilir haklısın hocam.
Anladım daha önce Nvidia ekran kartı kullanmadığım için ekran kartını bilemeyeceğim fakat işlemci olarak kesinlikle AMD tüm bütçelerde daha önde bence.
Anladım daha önce NVIDIA ekran kartı kullanmadığım için ekran kartını bilemeyeceğim fakat işlemci olarak kesinlikle AMD tüm bütçelerde daha önde bence.
Ben araştırma yaptım Ryzen 5 2600 var 1K onun için anakart bakacak olursam ikinci el ile sıfır arasında fiyat farkı yok o yüzden sıfır anakart alsam 2 bin TL'ye ne düşünürsünüz? Bir de GTX 1060 mı yoksa RX 580 mi?
Ben araştırma yaptım Ryzen 5 2600 var 1K onun için anakart bakacak olursam ikinci el ile sıfır arasında fiyat farkı yok o yüzden sıfır anakart alsam 2 bin TL'ye ne düşünürsünüz? Bir de GTX 1060 mı yoksa RX 580 mi?
Hocam şöyle 580 biraaz kronik bir kart kullanan arkadaş var aşırı memnun değil yani drop ve donma sorunları var yani 1060 daha iyi performans verebilir ama tercih yine senin ben olsam 1060 alırım kararım o yönde bence de anakartı 0 al daha iyi.