9-10 bin TL monitör önerisi

Qwains

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Turkey
Daha fazla  
Merhaba, şu an Philips 242V8 (23.8 inch wide LCD monıtor 242v8) model bir monitör kullanmaktayım. Yaklaşık 4 yıldır beraberiz artık yeni bir monitör alma vaktinin geldiğini düşünüyordum. Bütçem belirttiğim gibi 9-10k. Şu anki monitörü dikey olarak kullanmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum; bunun için de alacağım bir şey var ise söyleyebilir misiniz?

Merhaba, şu an Philips 242V8 (23.8 inch wide LCD monıtor 242v8) model bir monitör kullanmaktayım. Yaklaşık 4 yıldır beraberiz artık yeni bir monitör alma vaktinin geldiğini düşünüyordum. Bütçem belirttiğim gibi 9-10k. Şu anki monitörü dikey olarak kullanmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum; bunun için de alacağım bir şey var ise söyleyebilir misiniz?
Pivot monitör istiyorsunuz heralde. R27QE modeline bakabilirsin. Ama önerim indirim bitmediyse öğrenci indirimi ile G65B olacaktır.

Pivot monitör istiyorsunuz heralde. R27QE modeline bakabilirsin. Ama önerim indirim bitmediyse öğrenci indirimi ile G65B olacaktır.
yeni alacağım monitörün pivot olup olmaması önemli değil. Şuan kullandığım philips marka monitörü nasıl dik kullanabilirim duvara veya masaya mı montelemem gerek?

Bir de önerdiğiniz G65B VA panel o kadar para verip VA panel almak nasıl olur bilemedim. IPS panel tercihimdir.

Yeni alacağım monitörün pivot olup olmaması önemli değil. Şu an kullandığım Philips marka monitörü nasıl dik kullanabilirim duvara veya masaya mı montelemem gerek?

Bir de önerdiğiniz G65B VA panel o kadar para verip VA panel almak nasıl olur bilemedim. IPS panel tercihimdir.

Bildiğiniz VA panellerden değil araştırmanızı öneririm.

R5 5600X ve RTX 3060 var hocam
Sormadım fakat sisteminiz nedir? 2K için yeterli mi?

G4 için kronik sorunlu diye duymuştum sanki ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı