9-10 bin TL'ye 280 Hz monitör önerisi

hakanastily

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B650M-K, R5 7500F, Galax RTX4070 SUPER, Xpg Lancer 5600 MHZ 1x16GB Ram
Arkadaşlar sizin dedikleriniz üzerine 360 almaktan vazgeçtim. Bu yüzden 280 Hz bir monitör önerisi istiyorum sizden. 1080p olsun 24 inc olsun. 0.5 ms ve altı olursa çok iyi olur. Renk doğruluğu da biraz önemli siyah renk siyah gözüksün. Fiyat 9-10 k civari, 11 falan da olabilir oynayabilir siz atın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeni biraz daha esnetebilirsen bu monitörler pişman etmez. Daha uzun ömürlü kullanırsın.

Hocam 14-15 kya 360 Hz monitorler var.

Hocam bu modelde ışık süzmesi çok var galiba ama.

260 Hz ile 280 Hz arasında olabilir yeter ki ışık süzmesi olabildiğince az olsun.

Işık süzmesi gerçekten az olacaksa 240 Hz de olur.

Hocam Philips evniaya bir baktım da ışık süzmesi falan neredeyse hiç yok çok beğendim fakat 280 Hz olanı biraz pahali 240 Hz 0.5 ms 27 inc olani da ayni şekilde kaliteli midir alınır mı?

Son düzenleme:
Philips olan zaten Va panel. Işık süzmesi IPS panellerde olur. Diğer asus olan ise TN panel kesinlikle alınmaz. Cidden o bütçeye kaliteli bir monitör istiyorsan bunu al. 27 inç istersen önerim başka olur.

Bunlar seni pişman etmeyecek global markalar. Şahsen excalibur 23.8 curved ekran kullanıyorum. Fiyatına göre alınabilir mesela. Philips seni yanıltmayacaktır.

Hocam Philips 280 Hz olan modeli IPS.

Hocam Philips 280 Hz olan modeli IPS.
Genede 14bin TL verilecek bir model değil.

12.700TL'ye QHD 240hz monitörler var görüntü kalitesi olarak Philips olana bin basacak.

Veya 15K bütçeye 360hz monitörler var.

Eger videolard agoruldugu gibi isik sizmasi neredeyse hiç yok ise deger benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…