Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #11 loyalvolcano dedi: İşlemci ne kadar etki eder öyle bir sisteme yani alınır mı? Genişletmek için tıkla... Değmez. i3-10100F daha iyi 4500'den.
loyalvolcano dedi: İşlemci ne kadar etki eder öyle bir sisteme yani alınır mı? Genişletmek için tıkla... Değmez. i3-10100F daha iyi 4500'den.
L loyalvolcano Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #12 Bu fiyata bu kadar iyi seçenekler beklemiyordum teşekkürler. Achlyis dedi: Çok özür dilerim, fark edemedim. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu da bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Son bir şey soracağım. Bunu sipariş etsem direk gelince kullanabilir miyim? Yoksa ekstra bir şey mi almalıyım?
Bu fiyata bu kadar iyi seçenekler beklemiyordum teşekkürler. Achlyis dedi: Çok özür dilerim, fark edemedim. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu da bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Son bir şey soracağım. Bunu sipariş etsem direk gelince kullanabilir miyim? Yoksa ekstra bir şey mi almalıyım?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 17 Nisan 2023 #13 loyalvolcano dedi: Bu fiyata bu kadar iyi seçenekler beklemiyordum teşekkürler. Son bir şey soracağım. Bunu sipariş etsem direk gelince kullanabilir miyim? Yoksa ekstra bir şey mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü Windows yolluyorlar benim bildiğim kullanabiliyorsun bir süre.
loyalvolcano dedi: Bu fiyata bu kadar iyi seçenekler beklemiyordum teşekkürler. Son bir şey soracağım. Bunu sipariş etsem direk gelince kullanabilir miyim? Yoksa ekstra bir şey mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü Windows yolluyorlar benim bildiğim kullanabiliyorsun bir süre.
L loyalvolcano Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #14 Achlyis dedi: Çok özür dilerim, fark edemedim. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu da bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sistemi aldım ve gayet memnunum.
Achlyis dedi: Çok özür dilerim, fark edemedim. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu da bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sistemi aldım ve gayet memnunum.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #15 loyalvolcano dedi: Teşekkür ederim. Sistemi aldım ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, sürücüler falan herşeyi hallettiniz mi?
loyalvolcano dedi: Teşekkür ederim. Sistemi aldım ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, sürücüler falan herşeyi hallettiniz mi?
L loyalvolcano Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #16 Achlyis dedi: Hayırlı olsun, sürücüler falan her şeyi hallettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an hallediyorum ve önceki bilgisayara göre 10 kat daha hızlı her şey.
Achlyis dedi: Hayırlı olsun, sürücüler falan her şeyi hallettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an hallediyorum ve önceki bilgisayara göre 10 kat daha hızlı her şey.