9-10 ve 11. Sınıflar Hangi Konulardan Sınava Girecek?

EBA'ya paylasim yapilmis, 12.siniflarin yakinda yuz yuze egitime gececegini soyluyor. Ilerisinde ise sinavlarin ne zaman ve konu icerigi hakkinda bilgi veriyor, 31 Ağustos - 1 Kasım arasindaki konulardan olacagi yaziyor. 9-10 ve 11. siniflar da mi Kasım'a kadar olan konulardan sinava girecekler? Okulumu degistirdim henuz WhatsApp grubuna alinmadim o yuzden buraya soruyorum.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    101,3 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla 1.dönem sınavlarına girmeyenler girecek ve kasım ayına kadar işlenen konulardan sorumlu tutulacaklar.
Çünkü 1.dönem sınavlarına girenler var girmeyenlere haksızlık olmasın diye sadece kasım ayı geçerli olacak.

Sorunuzu yanıtlamaz ancak elinizden geldiğince hepsine çalışın derim. İleride ihtiyacınız olacak.

1 Kasım tarihine kadar işlenen konulardan yapılacak sınavlar. Tüm lise sınıflarında.
Aksi takdirde eşitsizlik olacağından ortalık bile karışabilirdi.

Sınavı kasım'da yapacaklar daha fazla konu çalışacak çok saçma bir sistem hiç okullar açılmamalıydı ama işte türkiyedeyiz yapıcak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…