9-12 bin TL akustik gitar tavsiyesi
Gitar çalmaya yeni başlayacağım ve akustik gitar satın alma kararı aldım. Çoğu kişinin tavsiye ettiği gitarları kendimce değerlendirdim ve 4 tane gitar buldum. 9 - 12 bin TL civarında bir bütçe ayırabilirim ve 2. el satın almak istemiyorum.
Sormak istediğim sorular
- Listelediğim gitarlar arasından F/P olarak hangisini en çok önerirsiniz ya da daha iyi önerebileceğiniz F/P alternatifler var mıdır?
- Gitarın yanında ihtiyaç duyabileceğim ek ekipmanlar olacak mıdır?
- Hangi mağazadan satın almamı önerirsiniz?
- Elektro akustik gitarın normal akustik gitardan ne farkı vardır?
Detaylı bilgiyle anlatırsanız pek memnun olurum, gitarlar hakkında iyi bir bilgim yok.
Bulduğum gitarlar
- Yamaha F310P
- Cort Mr500e
- Cort AD880ce
- Cort AD810opw
İlginiz için şimdiden teşekkürler!
- Yamaha işçiliği bilinen standartları belli seviyenin üstünde bir markadır. Boş ürün yapmazlar. Akustik gitarda bahsettiğiniz diğer markadan daha tecrübelidir. Alırsanız size süpriz yaratmaz.
- Pena
- Amazon, do- re
- Delinin biri vakti zamanında, içinde mikrofon devresi olduğu için "elektro" ismi takmış, bin akıllı onun o kuyuya attığı taşı çıkaramamış... O yüzden maalesef bunların elektrogitar gibi ses çıkaracağını sananlar var. ikisi de aynı şeydir, yani akustik gitardır.
Yamaha gitarlarının yanında Cort gitarlarını nasıl bulursunuz? Özellikle Yamaha'yı öneriyorsanız bahsettiğim modeli mi yoksa başka bir modeli mi önerirsiniz?