kdrfthoz
Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da klip yapmak istiyorum. Telefonda paylaşacağım için en boy oranı 9 16 olarak kayıt alıyorum. Windows ayarlarından dikey ayarını seçtiğim zaman 9 16 oluyor fakat bu kaydı Shotcut üzerinden renderlayarak telefona aktardığımda 16 9 ve küçük kalitesiz kayıt alıyorum. MediaFire üzerinden aktarımı sağlıyorum. Rendersız şekilde deneyemiyorum çünkü videolar AVI ve çok büyük boyutlu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarda olması gerektiği gibi ancak telefonda ekranı kaplamıyor.
Güncellemede bulunmak istiyorum. Videoyu CapCut'tan renderladığım zaman sorun kalmıyor fakat kalite düşüyor. Sanırım shotcutla alakalı bir durum. Bir ayar bozuk mu acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Fark ettiğim bir durum daha var. Klipleri Xiaomi oynatıcısı oynatıyor. İntagram ve TikTok'ta görüntü 16 9 oluyor. Videoları 1080 1920 çözünürlükte alıyorum. Shotcuttan 1920 1080 çıkardığım için olabilir mi?
Bilgisayarda olması gerektiği gibi ancak telefonda ekranı kaplamıyor.
Güncellemede bulunmak istiyorum. Videoyu CapCut'tan renderladığım zaman sorun kalmıyor fakat kalite düşüyor. Sanırım shotcutla alakalı bir durum. Bir ayar bozuk mu acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Fark ettiğim bir durum daha var. Klipleri Xiaomi oynatıcısı oynatıyor. İntagram ve TikTok'ta görüntü 16 9 oluyor. Videoları 1080 1920 çözünürlükte alıyorum. Shotcuttan 1920 1080 çıkardığım için olabilir mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: