9.2 cm egzoz kasa fanı önerisi

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün kasamın arka egzoz fan kısmını ölçtüm yaklaşık 9,2 gibi bir rakam çıktı. Ben arka kasama fan takacağım. 8 ya da 9,2 olması gerek. Sessiz olması gerekli. Bir de olabilirse mavi LED'li olursa iyi olur ama zorunlu değil. Bütçe belirlemedim. Bir de 4 pinli ise anakartta nereye bağlayacağım? Herkese kolay gelsin.
Anakart: Asus P5K SE

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooltek Silent Fan Series 92mm 1800 RPM 19.6dB Kasa Fanı CT92PWM - Nanokatalog

Xilence Red Wing 92mm 1500 RPM 19dB Kasa Fan COO-XPF92.R - Nanokatalog

DEEP COOL UF92 MAVI KASA FANI 92mm | ITOPYA

be quiet! Pure Wings 2 92mm 1900 RPM 18.6dB Kasa Fanı BL045 - Nanokatalog

92 MM ledli fan göremedim. Bunlar var

Bağlantıyı da ya anakart üstündeki fan pinlerine ya da PSU' dan gelen molex kablolarını 3 pin/4pine çeviren kablo alırsan o kablo aracılığıyla yaparsın.

3 pinli fanları 4 pin çıkışına bağlayabilirsin bu arada. Sorun olmaz.

LG-D855 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Son düzenleme:
Ne yazık ki öyle birşey olsa yeni soğutucu tipi çıkmış olurdu. Adı da '' Kule tipi pasif soğutucu '' olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Be Quiet modeli 5835 TL nedir ? Tamam bütçe belirlemedim ama o kadar da para vermeye niyetli değilim diğerlerinden birini alacağım gibi.

Bu nasıl ürün ?
DEEP COOL WIND BLADE 80 MAVI LEDLI KASA FANI 80MM | ITOPYA

Deep Cool XFAN 80L/B Mavi Ledli 8cm Kasa Fanı

Son düzenleme:
İtopya'dan olan yani WIND BLADE olan 1800 RPM'de 20 DB yazıyor. Daha ayrıntılısı bu linkte: WIND BLADE 80 DEEPCOOL CASE FAN
Sinerjiden olan XFAN 80L/B ise 1800 RPM'de 20.3 DB yazıyor. Daha ayrıntılısı bu linkte: XFAN80 L/B DEEPCOOL CASE FAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…