Arkadaşlar kutu fatura yok, arka kapakta çatlak var Face ID çalışıyor pil %70.
Ne dersiniz? Alayım mı? Al sat için iyi bir cihaz mı?
Hala al sat devam ediyor diye biliyorum. Baya hızlı sanki ama bilemedim.Çok fazla var üründen zaten zamanında çok alınmıştı şu an herkes satıyor eskidiği için. Bu yüksek marketin içinde böyle kötü durumda bir ürünü al sat yapamazsın.
Takıntım yokta tek derdim kameranın ve performansın iyi olmasıApple takıntınız yoksa kesinlikle alınmaz.
Hocam redmi grubuna 1 kuruş para harcamam. Nefret ediyorum.Hocam bence o fiyata Android bir telefon alın, o IPhone 11 birkaç aya ya da 1 yıl sonra sizi çok zorlar. Benim önerim 1k lira daha koyup 6/128GB Redmi Note 14 almak. Zaten al sat durumunu yapamazsın.
Peki al sat için uygun piyasası hızlı kamerası ve oyun performansı iyi bir cihaz ne vardır? Bütçem 10 bin ama kâr etmek için alacağım cihazKullanılmaz da, alınmaz da, satılmaz da.
Haklısın bu bütçede xiaomi ürünleri bakılmaz, max kaç olur bütçeniz?Hala al sat devam ediyor diye biliyorum. Baya hızlı sanki ama bilemedim.
Takıntım yokta tek derdim kameranın ve performansın iyi olması
Hocam redmi grubuna 1 kuruş para harcamam. Nefret ediyorum.
Peki al sat için uygun piyasası hızlı kamerası ve oyun performansı iyi bir cihaz ne vardır? Bütçem 10 bin ama kâr etmek için alacağım cihaz
Cevap yok sanırım
10 bin olur. Tek önceliğim kamerada 0.5 ois eis ekstra geniş açılı kamera bide kaliteli olmalı kamera. Bide telefonun oyun performansı da önemli biraz benim için. iPhone fanlıgım yok ancak ucuza veriyor sanki. Al sat için iyi bir ürün diye düşündümHaklısın bu bütçede xiaomi ürünleri bakılmaz, max kaç olur bütçeniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.