3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 2 Temmuz 2021 #31 Asdasgudas dedi: Hocam ilk defa sizden duydum her akşam film izliyorum hiç para vermedim. Birkaç tane vizyonda olan film dışında paralı içerik yok bende. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını müsait olursam atarım hocam. Benlik sorun olacağını sanmam. Hangi filme tıklasam, izlemeye çalışsam 3-7 TL kesmeye çalışıyor.
Asdasgudas dedi: Hocam ilk defa sizden duydum her akşam film izliyorum hiç para vermedim. Birkaç tane vizyonda olan film dışında paralı içerik yok bende. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını müsait olursam atarım hocam. Benlik sorun olacağını sanmam. Hangi filme tıklasam, izlemeye çalışsam 3-7 TL kesmeye çalışıyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 2 Temmuz 2021 #32 Kötü bir hız ama altyapı sorunu olduğu da çok açık. İki katından biraz daha az bir fiyata 200 Mbps hız alıyorum mesela ben.
Kötü bir hız ama altyapı sorunu olduğu da çok açık. İki katından biraz daha az bir fiyata 200 Mbps hız alıyorum mesela ben.