9-5 çalışana ek iş önerisi

Öyle saatlik 100 ₺ bir yer bulsam. 6-11 çalışsam; 500₺. 12'de evde olsam 8 saat uyku mis. Haftada 1 gün izinle ayda 13.000 ₺ yapar; güzel para. Diğer maaşı eşyalara komple koyabilirim. Hatta bu şekilde bulaşık+çamaşır makinesini tek ayda alabilirim. Bütün eşyalar daha kısa sürede kapanır. O zaman son bir kaç ay maaş komple boşa çıkar. Hatta o boşa çıkan maaşlar düğün için bile kullanılır. Hayaller güzel de hocam ben öyle bir nasıl bulurum? Sahibinden'de baktım yok, diğer iş ilanı sayfalarında yok.
Zaten öyle yerlerde aramayacaksınız. Gençlerin yoğun olduğu, aktifliği yoğun olan yerlere gidip şeflerle veya işletme sahipleriyel görüşeceksiniz. Durumunuzdan bahsedin, evleneceğim paraya ihtiyacım var deyin, güzellik yapın deyin. Birkaç tanesine gidin, en güzel fiyat verenle başlayın.

Arkadaşlar ben mühendisim. İstanbul'da yaşıyorum. Sabah 9, akşam 5, cumartesi öğlen 1'e kadar çalışıyorum. Evlilik arifesindeyiz, maddi olarak ekstra destek olsun diye akşam işten çıktıktan sonra ek bir iş arıyorum. Akşam 6'dan 11'e kadar yapabileceğim bir ek fikriniz-tavsiyeniz var mı? Şoförlük-garsonluk vs. fark etmez. (Kendi aracım yok.)
Taksi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı