Sorununuz bence iş vs değil. Hobisiz olmak, kimsesiz olmak, yabancı hissetmek, öz güvensiz yetiştirilmek ve niceleri. Bizler bu durumda kadınlar kadar güçlü değiliz onlar kendilerinde her zaman yapacak şeyler hobiler şeyler bulup kendini şımartıyor. Sizde öyle yapın bir şeyler hobi edinebilirsiniz bilgisayar oyunu oynamak mı? Oynayın alın en kötü satarsınız, araba veya bir taşıt mı biriktirin alın ve bir üniversiteye gidebilirsiniz en kötü bir bölümde olsa sosyalleşmek için hem işinizi uydurursunuz buna hem de sosyalleşirsiniz Türkiye'de erkek olarak sosyalleşmek biriyle tanışmak çok zor ülke sadece maddi olarak değişmedi. Kadınlar ilah oldu erkekler çöp adam tutunamayanlar da depresyona girdi ben de dahil. İlişkim olmasına rağmen böyleyim en basit tavsiyem bunlar olacak ve aileni takma belki bir miktar yardım edebilirsin ama kalan özgürlüğünü onlara verme derim ben. Maddi olarak ortalamanın üstünde bir maaş ile çalışıyorsun yılbaşında daha da zamlanacak bence çıkma. Maddi gücün varsa artık bağımsızsındır belki de işler yoluna girince bir eve çıkarsın en azından tek başına yetebildiğini görüp motivasyon edinirsin hobi edinirsin spora gidersin sosyalleşebilirsin bir sürü seçenek var.