D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.069 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 9.5 özürsüz, 10 gün de özürlü devamsızlığım var. Bu hafta gitmesem 4 gün yok yazılıyorum. Haftaya da gitmesem 2 gün yok yazılıyorum. Toplam 6 gün boyunca okula gitmesem, sonra okula velimi getirip bunları özürlüye çevirtebiliyor muyum?
9.5 özürsüz, 10 gün de özürlü devamsızlığım var. Bu hafta gitmesem 4 gün yok yazılıyorum. Haftaya da gitmesem 2 gün yok yazılıyorum. Toplam 6 gün boyunca okula gitmesem, sonra okula velimi getirip bunları özürlüye çevirtebiliyor muyum?
Efee11 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 150 8 Haziran 2025 #2 Bizim okulda veli ile değil velin dilekçe yazıyor ama çoğu okulda oluyor yine de arkadaşlarına sorman daha iyi.
Bizim okulda veli ile değil velin dilekçe yazıyor ama çoğu okulda oluyor yine de arkadaşlarına sorman daha iyi.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.394 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 8 Haziran 2025 #3 İdareye sor, ona göre hareket et.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 724 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 Gitmene gerek yok ebeveynlerinden biri gidip idareden özürsüz devamsızlığını özürlüye çevirtebilir.
Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 107 Çözümler 1 8 Haziran 2025 #5 Bazı okullarda özürsüzden özürlüye çevrilebiliyor sizin okulda olur mu bilmem arkadaşlarına sorman en iyisi.
Bazı okullarda özürsüzden özürlüye çevrilebiliyor sizin okulda olur mu bilmem arkadaşlarına sorman en iyisi.
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.069 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #6 Hexaak dedi: Bazı okullarda özürsüzden özürlüye çevrilebiliyor sizin okulda olur mu bilmem arkadaşlarına sorman en iyisi. Genişletmek için tıkla... Efee11 dedi: Bizim okulda veli ile değil velin dilekçe yazıyor ama çoğu okulda oluyor yine de arkadaşlarına sorman daha iyi. Genişletmek için tıkla... The Fallen Angel dedi: İdareye sor, ona göre hareket et. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi?
Hexaak dedi: Bazı okullarda özürsüzden özürlüye çevrilebiliyor sizin okulda olur mu bilmem arkadaşlarına sorman en iyisi. Genişletmek için tıkla... Efee11 dedi: Bizim okulda veli ile değil velin dilekçe yazıyor ama çoğu okulda oluyor yine de arkadaşlarına sorman daha iyi. Genişletmek için tıkla... The Fallen Angel dedi: İdareye sor, ona göre hareket et. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi?
Efee11 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 150 9 Haziran 2025 #7 Diamant dedi: Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Salı günü git idareye durumunu açıkla bence.
Diamant dedi: Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Salı günü git idareye durumunu açıkla bence.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 724 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #8 Diamant dedi: Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi? Genişletmek için tıkla... O devamsızlıklar 1 ay içinde yapılmış ise çevrilebiliyor, 1 ay geçmişse sistem otomatik olarak işliyor.
Diamant dedi: Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi? Genişletmek için tıkla... O devamsızlıklar 1 ay içinde yapılmış ise çevrilebiliyor, 1 ay geçmişse sistem otomatik olarak işliyor.
Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 518 Çözümler 2 9 Haziran 2025 #9 Yanlış bilgi Diamant dedi: Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Diamant dedi: Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.394 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 9 Haziran 2025 #10 Diamant dedi: Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Çevrilir.
Diamant dedi: Bizim okulda veliyle özürlüye çevirme olayı var ama 6 gün fazla bir sayı. Ondan endişe ettim. 6 günü özürlüye çevirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Çevrilir.