9.500 TL'ye tablet önerisi

LTE olamayn versiyonu 8300 TL'ydi ama şu an stokta 1-3 haftaya kesin gelir galiba. Bu tabletlerde 1500-1600 TL indirim oluyor.
Çöp tablet. Honor pad 9 çok daha iyi. Sırf Samsung olsun ve kalemi olsun diye bu kadar özellik taviz vermek saçma bence hocam. Kalemi bir şekilde internette satılanlar var orjinal gibi olmasa da idare eder diye düşünüyorum illa kalemli istiyorsa.

Çöp tablet. Honor Pad 9 çok daha iyi. Sırf Samsung olsun ve kalemi olsun diye bu kadar özellik taviz vermek saçma bence hocam. Kalemi bir şekilde internette satılanlar var orijinal gibi olmasa da idare eder diye düşünüyorum illa kalemli istiyorsa.

Ders çalışıp pdften test çözerken çok iyi oluyor ama önemli olan ders değilse haklısın.

Yani evet ders vs. çalışırken kalem güzel oluyor ama kalem için bu kadar özellik vermek saçma bence hocam dediğim gibi internette satılan kalemlerle biraz idare edebilir hiç yoktan iyidir.

Emin ol oyunlarda tuş basmamasından ölmek veya mouse imleci mouse bozuk olduğundan kayması adamı vuramamak veya benzeri durumlardan yenilmek maç kaybetmenin oluşturdu sinir ile test çözerken kalemde olacak aksaklıkla aynı sinir yaşabilirsin. Çünkü dikkat dağıtıyor.

Honor pad 9 ile A9 plus arasında kaldım birinin bataryası iyi birinin işlemcisi (bana lazım olan bitmeyen pil çünkü sürekli dizi film sosyal medya vs ama işlemci için batarya feragat edilmeli mi)
Honor pad 9 işlemci yönünde de batarya yönünde de daha iyi. 6 gen 1 695'den daha güçlü işlemci özellikle oyunda. Ve sürekli dizi vs izliyorsanız a9'dan uzak durun TFT ekran var kötü gözükür honor pad 9'da IPS var.

Honor pad 9 işlemci yönünde de batarya yönünde de daha iyi. 6 gen 1 695'den daha güçlü işlemci özellikle oyunda. Ve sürekli dizi vs izliyorsanız a9'dan uzak durun TFT ekran var kötü gözükür honor pad 9'da IPS var.
Peki hocam diyelim pad 9 da karar kıldım ama eğer bilindik mağazalarda yoksa bütçem en fazla 9.5 onun yerine ne alabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı