9 adet LL120 Corsair fan Lian Li PC-O11 Dynamic kasaya nasıl takılır?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu kasayı satın aldım: Lian Li PC-O11 dynamic ve elimde 3 kutu LL120 Corsair fan mevcut. Bu kutularda 3'er adet olmak üzere toplam 9 fan var. Sıvı soğutucu olarak da Corsair marka H150i Elite Capellix model mevcut. Sıvı soğutucu ile beraber gelen fanları değişip 3 adet LL120 fanlarla kullanacağım. Kasanın üst tarafına sıvı soğutucuyu, alt ve yan taraflarınada 3'er adet LL120 fanlarını yerleştirmeyi düşünüyorum. Sıvı soğutucu ile beraber gelen commander 6 adet fana kadar destekliyor. Diğer kutularda da lightning Node diye bir araç mevcut. Örnek vermek gerekirse bu kasanın neredeyse aynısı olacak: https://pcpartpicker.com/b/cb3tt6sadece attığım linkte sıvı soğutucunun fanları değişmemiş sanırım fakat ben değiştirmek istiyorum. Toplamda 9 fan bağlantısını nasıl yapabilirim? Sıvı soğutucu ile beraber gelen commandera 6 tanesini bağladım diyelim geri kalan 3 tane fanı nereye takacağım?
Anakartın modeli: ASUS ROG Crosshair VIII Hero. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılar.

Edit: 1 adet daha commander buldum sıvı soğutucuyla gelen olandan. Toplamda 2 tane commander var şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı