9 adet LL120 Corsair fan Lian Li PC-O11 Dynamic kasaya nasıl takılır?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu kasayı satın aldım: Lian Li PC-O11 dynamic ve elimde 3 kutu LL120 Corsair fan mevcut. Bu kutularda 3'er adet olmak üzere toplam 9 fan var. Sıvı soğutucu olarak da Corsair marka H150i Elite Capellix model mevcut. Sıvı soğutucu ile beraber gelen fanları değişip 3 adet LL120 fanlarla kullanacağım. Kasanın üst tarafına sıvı soğutucuyu, alt ve yan taraflarınada 3'er adet LL120 fanlarını yerleştirmeyi düşünüyorum. Sıvı soğutucu ile beraber gelen commander 6 adet fana kadar destekliyor. Diğer kutularda da lightning Node diye bir araç mevcut. Örnek vermek gerekirse bu kasanın neredeyse aynısı olacak: https://pcpartpicker.com/b/cb3tt6sadece attığım linkte sıvı soğutucunun fanları değişmemiş sanırım fakat ben değiştirmek istiyorum. Toplamda 9 fan bağlantısını nasıl yapabilirim? Sıvı soğutucu ile beraber gelen commandera 6 tanesini bağladım diyelim geri kalan 3 tane fanı nereye takacağım?
Anakartın modeli: ASUS ROG Crosshair VIII Hero. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılar.

Edit: 1 adet daha commander buldum sıvı soğutucuyla gelen olandan. Toplamda 2 tane commander var şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı