SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 7 Ağustos 2020 #21 Katılıyorum. Nick: KeremEgeSivri Yanlız turnuvayı 1-2 gün önce paylaşmanız oldukça fazla AFK oyuncuya sebep olacaktır ve haliyle oyun zevkimizi baltalayacaktır.
Katılıyorum. Nick: KeremEgeSivri Yanlız turnuvayı 1-2 gün önce paylaşmanız oldukça fazla AFK oyuncuya sebep olacaktır ve haliyle oyun zevkimizi baltalayacaktır.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 7 Ağustos 2020 #22 Camila dedi: Katılıyorum, kullanıcı adım: - Yalnız 90 dakika sıkıcı olur bence. Bundan sonra 30 dakika 1+2 falan yapılsa keşke. Genişletmek için tıkla... Zaman hızlı geçiyor emin ol. 1+2 oynayamam şahsen berserk mode alıp keyfinize bakın. SkyRose dedi: Yalnız turnuvayı 1-2 gün önce paylaşmanız oldukça fazla AFK oyuncuya sebep olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, zaten 2 gün içinde 6 kere öne çıkaracağım 1 saat kala etiketlerim.
Camila dedi: Katılıyorum, kullanıcı adım: - Yalnız 90 dakika sıkıcı olur bence. Bundan sonra 30 dakika 1+2 falan yapılsa keşke. Genişletmek için tıkla... Zaman hızlı geçiyor emin ol. 1+2 oynayamam şahsen berserk mode alıp keyfinize bakın. SkyRose dedi: Yalnız turnuvayı 1-2 gün önce paylaşmanız oldukça fazla AFK oyuncuya sebep olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, zaten 2 gün içinde 6 kere öne çıkaracağım 1 saat kala etiketlerim.
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 7 Ağustos 2020 #23 Satrançta ilçemin birincisiyim. Benim karşımda pek bir şansınız yok. Kullanıcı adım: muhammedali46
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 7 Ağustos 2020 #24 wertyq dedi: Satrançta ilçemin birincisiyim. Benim karşımda pek bir şansınız yok. Kullanıcı adım: Muhammedali46. Genişletmek için tıkla... Elo düşük .
wertyq dedi: Satrançta ilçemin birincisiyim. Benim karşımda pek bir şansınız yok. Kullanıcı adım: Muhammedali46. Genişletmek için tıkla... Elo düşük .
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #25 Ben sonuncu olacağım herhalde herkes çok iddialı zaten ne zamandır satranç oynamıyorum bari yarın biraz alıştırma yapayım.
Ben sonuncu olacağım herhalde herkes çok iddialı zaten ne zamandır satranç oynamıyorum bari yarın biraz alıştırma yapayım.
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ağustos 2020 #27 Konu öne çıksın diye mesaj atıyorum. Ayrıca bugün bisikletin direksiyonu gevşedi bayağı bir kötü düştüm. Eğer hastaneye gidersem o saatte katılamayabilirim.
Konu öne çıksın diye mesaj atıyorum. Ayrıca bugün bisikletin direksiyonu gevşedi bayağı bir kötü düştüm. Eğer hastaneye gidersem o saatte katılamayabilirim.
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 9 Ağustos 2020 #28 Herkese bol şans dilerim.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 9 Ağustos 2020 #29 Turnuvanın başlamasına son bir saat kalmış durumda. Ben de katılımcıların hepsine bol şans diliyorum.
Turnuvanın başlamasına son bir saat kalmış durumda. Ben de katılımcıların hepsine bol şans diliyorum.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 9 Ağustos 2020 #30 @Isabelle @TheShelt @Tormet @Jang Geum'un Danji Yemeği @Pmw @Yusuf koca @Blacksidemre @Federico Valverde @Ankara 06 @wontagadra @gregor cemsa @Silinen üye @White Chocolate Mocha @xxxtentac!on @183189 @dogan_orun @05eraykrc @Ali Pınar @Pierry
@Isabelle @TheShelt @Tormet @Jang Geum'un Danji Yemeği @Pmw @Yusuf koca @Blacksidemre @Federico Valverde @Ankara 06 @wontagadra @gregor cemsa @Silinen üye @White Chocolate Mocha @xxxtentac!on @183189 @dogan_orun @05eraykrc @Ali Pınar @Pierry