J jesse_pinkman0 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:29 #1 Yemegi yedikten sonra fark ettim, 2 tabak makarna gomdum. Sıkıntı olur mu ?
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:33 #2 Yemişsiniz artık bir şey olursa hastaneye gidersiniz. Bir şey hissetmiyorsanız tedirgin olmaya gerek yok.
Yemişsiniz artık bir şey olursa hastaneye gidersiniz. Bir şey hissetmiyorsanız tedirgin olmaya gerek yok.
J jesse_pinkman0 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:35 #3 Qwertyq dedi: Yemişsiniz artık bir şey olursa hastaneye gidersiniz. Bir şey hissetmiyorsanız tedirgin olmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani bir problem olmadi suanlik ama umarim olmaz hocam, 2 tabak yag gibi akti.
Qwertyq dedi: Yemişsiniz artık bir şey olursa hastaneye gidersiniz. Bir şey hissetmiyorsanız tedirgin olmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani bir problem olmadi suanlik ama umarim olmaz hocam, 2 tabak yag gibi akti.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul Dün 18:37 #4 jesse_pinkman0 dedi: Yemegi yedikten sonra fark ettim, 2 tabak makarna gomdum. Sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam. En kötü kusarsınız herhalde.
jesse_pinkman0 dedi: Yemegi yedikten sonra fark ettim, 2 tabak makarna gomdum. Sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam. En kötü kusarsınız herhalde.
tndf Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:42 #5 jesse_pinkman0 dedi: Yani bir problem olmadi suanlik ama umarim olmaz hocam, 2 tabak yag gibi akti. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam, şu anlık bir şey yoksa bol bol su için sıkıntı olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:05
jesse_pinkman0 dedi: Yani bir problem olmadi suanlik ama umarim olmaz hocam, 2 tabak yag gibi akti. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam, şu anlık bir şey yoksa bol bol su için sıkıntı olmaz.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.275 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:05 #6 Beyaz ışık görürsen 180 dönüp koşuyorsun sorun olmaz. Şaka bir yana kusarsın ya da miden ağrır en kötü hastaneye gidersin. Üzerinden 5 6 saat geçtikten sonra hiçbir şey olmaz ama.
Beyaz ışık görürsen 180 dönüp koşuyorsun sorun olmaz. Şaka bir yana kusarsın ya da miden ağrır en kötü hastaneye gidersin. Üzerinden 5 6 saat geçtikten sonra hiçbir şey olmaz ama.
J jesse_pinkman0 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:50 #7 Arkadaşlar sıkıntı yok, merak etmeyin hayattayım. 3. Tabağı da yemeyi düşünüyorum. 10 like gelirse tüm hepsini yiyorum. Arkadaşlar siz siz olun yemeyin. Hastanedeyim.
Arkadaşlar sıkıntı yok, merak etmeyin hayattayım. 3. Tabağı da yemeyi düşünüyorum. 10 like gelirse tüm hepsini yiyorum. Arkadaşlar siz siz olun yemeyin. Hastanedeyim.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #8 jesse_pinkman0 dedi: Arkadaşlar sıkıntı yok, merak etmeyin hayattayım. 3. Tabağı da yemeyi düşünüyorum. 10 like gelirse tüm hepsini yiyorum. Arkadaşlar siz siz olun yemeyin. Hastanedeyim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun kral
jesse_pinkman0 dedi: Arkadaşlar sıkıntı yok, merak etmeyin hayattayım. 3. Tabağı da yemeyi düşünüyorum. 10 like gelirse tüm hepsini yiyorum. Arkadaşlar siz siz olun yemeyin. Hastanedeyim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun kral
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 232 Çözümler 4 Dün 22:52 #9 jesse_pinkman0 dedi: Arkadaşlar sıkıntı yok, merak etmeyin hayattayım. 3. Tabağı da yemeyi düşünüyorum. 10 like gelirse tüm hepsini yiyorum. Arkadaşlar siz siz olun yemeyin. Hastanedeyim. Genişletmek için tıkla... harbiden mi?geçmiş olsun
jesse_pinkman0 dedi: Arkadaşlar sıkıntı yok, merak etmeyin hayattayım. 3. Tabağı da yemeyi düşünüyorum. 10 like gelirse tüm hepsini yiyorum. Arkadaşlar siz siz olun yemeyin. Hastanedeyim. Genişletmek için tıkla... harbiden mi?geçmiş olsun
J jesse_pinkman0 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:55 #10 Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim. Sıvı takviyesi yaptılar.