9 ayda derece yapılır mı?

victorrian

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2024 YKS'de 200k sıralama yaptım mezuna bıraktım sayısalım. YKS'ye çalışmaya başlayalı 5-10 gün oluyor günde Max 7min 2 saat çalıştım. Geç mi kaldım sizce en kötü 50k için. Ne düşünüyorsunuz? Yani 9 ayda yapılır mı?

hocam matematik dışındaki derslerim iyi ona yüklenmeyi düşünüyorum. çünkü 10 net mata rağmen 55 65 net arası
ve ayt 10 nete rağmen 25-30 geliyor

Günde 6-7 saat düzenli çalış TYT 90 üstü AYT 60 üstü yaparsın en az. Zamanı verimli kullan eksiklerini tespit et ona göre hızlıca kapat.

Arkadaşlar 2024 YKS'de 200k sıralama yaptım mezuna bıraktım sayısalım. YKS'ye çalışmaya başlayalı 5-10 gün oluyor günde Max 7min 2 saat çalıştım. Geç mi kaldım sizce en kötü 50k için. Ne düşünüyorsunuz? Yani 9 ayda yapılır mı?
Ben ciddi çalışmaya kasım ayında başlamıştım, bence hiç geç değil. Günlük 4 -5 saat ile başlayıp son aylara doğru bunu yükseltirseniz başarılı olursunuz. Okul vb. olduğu için beni bir adım geriye düşürmüştü, siz mezun olduğunuz için daha verimli ve azimli çalışabilirsiniz. Kasım - Şubat aylarına kadar 4 - 5 saat Mart ayında 6 saat, sonrasında 7 saate çalışmamı sabitleyerek 39k gelmişti. Siz son aylarda daha arttırarak başarınızı yükseltebilirsiniz rahatlıkla. Devamlılık önemli. Başarılar

Bende aynı şekilde 225K yaptım mezunum 1 haftadır adam gibi çalışıyorum günde 6-7 saat en az çalışıyorum tıp istiyorum bence rahatlıkla yaparız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı