Arkadaşlar 2024 YKS'de 200k sıralama yaptım mezuna bıraktım sayısalım. YKS'ye çalışmaya başlayalı 5-10 gün oluyor günde Max 7min 2 saat çalıştım. Geç mi kaldım sizce en kötü 50k için. Ne düşünüyorsunuz? Yani 9 ayda yapılır mı?
Arkadaşlar 2024 YKS'de 200k sıralama yaptım mezuna bıraktım sayısalım. YKS'ye çalışmaya başlayalı 5-10 gün oluyor günde Max 7min 2 saat çalıştım. Geç mi kaldım sizce en kötü 50k için. Ne düşünüyorsunuz? Yani 9 ayda yapılır mı?
Ben ciddi çalışmaya kasım ayında başlamıştım, bence hiç geç değil. Günlük 4 -5 saat ile başlayıp son aylara doğru bunu yükseltirseniz başarılı olursunuz. Okul vb. olduğu için beni bir adım geriye düşürmüştü, siz mezun olduğunuz için daha verimli ve azimli çalışabilirsiniz. Kasım - Şubat aylarına kadar 4 - 5 saat Mart ayında 6 saat, sonrasında 7 saate çalışmamı sabitleyerek 39k gelmişti. Siz son aylarda daha arttırarak başarınızı yükseltebilirsiniz rahatlıkla. Devamlılık önemli. Başarılar