9 ayda eşit ağırlıkta derece yapılır mı?

furkannmn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba YKS 2026 da 2-3 hafta önce eşit ağırlığa geçme kararı aldım. Bunun da sebebi fen derslerinden nefret ediyor olmam. Bilgi Sarmal 345'in deneme sınavlarına girdim. İkisinin ortalamasi Türkçe 34 sosyal 16 fen 8 matematik 13 çıktı. Ezberime ve sözel zekama güvenerek eşit ağırlığa geçmeyi düşünüyorum. Amacım en az 10 k. Bu hedef gerçekleştirilebilir mi ve ayrıca hukuk okunur mu?

Hocam öncelikle selamlar;

Mezuna kalmış bir eşit ağırlık öğrencisi olarak sorularını yanıtlamak isterim.
  • İlk olarak alan değiştirme sebebin fen derslerini sevmemek olmasın hedeflediğin bir bölüm veya üniversite olsun.
  • İkinci olarak sağlam bir çalışma yaparsan bu aylardan başlayarak çok rahat ilk 10k yapabilirsin, ben son 2,5 ay çok ciddi çalışarak 20k yaptım yani için rahat olsun yapılır.
  • Hukuk okunur mu sorusu sana göre değişir ama kamu yerine özel sektör veya avukatlık icra etmek istersen en iyi okullarda okuman senin lehine olur.

Eşit ağırlıkta derece yapmak çok zor değil, en azından sayısal kadar kasmayı gerektirmiyor. Hele hele 9 ayda sıkı çalışırsanız neler yaparsınız neler.

Şahsen 10k yapsam ya da 5K falan işletme falan okurum güzel yerlerde ama 9 ayda derece yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…