ctsnova_35
Decapat
Daha fazla
gelir ,ama kendine yapacağın en iyi şey o gelirmi bu gelirmiyi bırakıp direkt çalışmaya başlamakArkadaşlar mezuna kaldım. Gerekirse 1 yıl daha kalırım fakat 9 aylık süreçte günde 6-7 saatlik çalışmayla say 50k yapmaya çalışıcağım. Meslek lisesi mezunu olduğum için 9 10'da biraz gördüm fakat 11 ve 12 de hiçbir sayısal ders görmedim. Tüm konulara başlasam sizce sıkı bir süreç ile 50 k gelir mi veya daha altı?
Gelir, ama kendine yapacağın en iyi şey o gelir mi bu gelir miyi bırakıp direkt çalışmaya başlamak.
Bayağı zor. Böyle bir niyetin varsa aşırı sıkı çalışmalısın. Her şeye rağmen düşük bir sıralama da yapabilirsin. Forumda 400 puan isteyen ve günde 10 saat çalışırım diyen biri 1 buçuk milyonuncu oldu. Yani lafla peynir gemisi yürümez.
Zaten çalışmış demedim ki. İlk günler aşırı kararlı olduğunu yazıyordu. Belli ki sonraki haftalar salmış ve bir daha kitap yüzü görmemiş. Aynısını yaşama diye söyledim. Ayrıca sınav anında ne olacağı belli olmaz. Şık kaydırabilirsin mesela. Veya sorulara süren de yetmeyebilir. Aynılarını geçen sene yaşamıştım çünkü. Ama yine de sonucum iyi geldi. Yani derece yaptım. Ama hayatımın hiçbir günü 6-7 saat ders çalışmadım.Kanka ben 0 çalışma ile 900k yaptım o nasıl çalışarak 1.5 m yapmış yalandır. Ama ben harbi kararlıyım çünkü eğer kazanırsal alacağım bazı şeyler var iddia diyebilirim yani. Vazgeçmem.
Zaten çalışmış demedim ki. İlk günler aşırı kararlı olduğunu yazıyordu. Belli ki sonraki haftalar salmış ve bir daha kitap yüzü görmemiş. Aynısını yaşama diye söyledim. Ayrıca sınav anında ne olacağı belli olmaz. Şık kaydırabilirsin mesela. Veya sorulara süren de yetmeyebilir. Aynılarını geçen sene yaşamıştım çünkü. Ama yine de sonucum iyi geldi. Yani derece yaptım. Ama hayatımın hiçbir günü 6-7 saat ders çalışmadım.
yorumu sana bırakıyorum.
YKS ilk 10K için neler yapılmalı?
Selam liseyi açıktan okudum. Ve konular hakkında şu an hiçbir bilgim yok. Son 300 gün civarı bir şey kalmış günde 8saat çalışabilirim. Bu durumda ilk 10k gelir mi? Teşekkürler.www.technopat.net 50-100K arası güzel, sosyalleşilecek üniversite var mı?
Selam arkadaşlar, ben geçen ilk 10k giriş hakkında bir konu açtım ve arkadaşlar bunun mümkün olmadığını söylediler. Bende tamam dedim. Kendime yeni bir amaç edindim. İlk 100k ya girebilmek, amacım sadece güzel bir kampüsü olan sade iyi bir 4 sene geçireceğim bir üniversite, 2 senede olabilir...www.technopat.net 0 net YDT için kitap önerisi
10 ay kaldı. Başlıyorum. YDT de 0 net yaptım. TYT de Türkçe 3 doğru 17 yanlışım var. Kaynak önerisi yaparsanız sevinirim. Hedef Akdeniz üniversite İngilizce dil edebiyatı yani 420 puan. Sizin için tekrar YDT sınavına gireceğim. Deneme, çözüp geliyorum. Tam anlamıyla kaç net söyleyeceğim.www.technopat.net 2 haftada 3 netten TYT sözelde ilerleme
Arkadaşlar geceyi gündüze kattık. Başladık. Yardırdık. 3 doğru 17 yanlış demiştik. Hatırlıyorsunuz. Şimdi bir deneme daha çözdüm. Sevinçten ağlayacağım. Çok seviniyorum. 2 haftada bunu yapan sınava kadar 35 net yapar. Çok sevindim. Emeğimin karşılığını almış gibi hissediyorum. AYT daha...www.technopat.net Eşit ağırlık 100 bin zor mu?
Selam arkadaşlar, tam gaz TYT çalışmaya devam. Şu an henüz yeni konulardayım. Hedef EA 100k, imkansız mı? Stres olmama gerek var mı? YBS bölümünü istiyorum. Zamanım bol, konu tekrarı ve soru çözümlerini yapıyorum. Fakat böyle bir endişem var, çok çalışan biri EA bölümünde karşılığını alır mı...www.technopat.net TYT Türkçe için konu atlamak sorun çıkartır mı?
Selam arkadaşlar, ben şu an TYT Türkçede 23.5 net yapıyorum ve, sözcük türleri konusundan sadece 1 soru gelmiş ve konuyu bitirmem en az 3 hafta sürer, bu konuyu atlamak istiyorum zaten hedefim için 30 net yetiyor. Sadece bu konuyu atlayacağım. Sıkıntı çıkarır mı?www.technopat.net AYT'ye ne zaman başlanmalı?
Selam arkadaşlar, şu an TYT Türkçede 30 net yapıyorum, sosyal 15 net, mat ilk 12 konudayım bitmedi daha. Sizce AYT'ye ne zaman başlamalıyım? Hedef eşit ağırlık 100k, OBP 60 puan. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.www.technopat.net
Bir dil öğrencisi olarak, 12.sınıf başından başlamıştım sayısal çalışmaya. 1.Dönem günlük ortalama 4 - 5 saat çalışmıştım. 2.Dönem ise kütüphane - okul arasında gidip geliyordum, biraz daha yoğunlaşmıştım derslere. Bunun dışında 2.dönem tyt fen tarafına başlamıştım. Aytyi 1.Dönem halletmeye çalışmıştım, geri kalan kısım 2.dönemde kütüphanede halletmiştim. 2 haftada 1 deneme yapıyordum. Son 2 ay biraz daha sıklaştırmıştım denemeleri. 39k sıralama gelmişti. Doğru derslere iyi zamanı ve doğru zamanda verirsen yapamayacağın birşey yok. Meslek lisesi diye ayrım yapmaya gerek yok yani bence çalışırsan rahatlıkla elde edebilirsin. Başarılar dilerim.Arkadaşlar mezuna kaldım. Gerekirse 1 yıl daha kalırım fakat 9 aylık süreçte günde 6-7 saatlik çalışmayla say 50k yapmaya çalışıcağım. Meslek lisesi mezunu olduğum için 9 10'da biraz gördüm fakat 11 ve 12 de hiçbir sayısal ders görmedim. Tüm konulara başlasam sizce sıkı bir süreç ile 50 k gelir mi veya daha altı?
Tahminim 150 200 arası gelebilir.Arkadaşlar mezuna kaldım. Gerekirse 1 yıl daha kalırım fakat 9 aylık süreçte günde 6-7 saatlik çalışmayla say 50k yapmaya çalışıcağım. Meslek lisesi mezunu olduğum için 9 10'da biraz gördüm fakat 11 ve 12 de hiçbir sayısal ders görmedim. Tüm konulara başlasam sizce sıkı bir süreç ile 50 k gelir mi veya daha altı?
Hocam olmasına olur da günde ne kadar çalıştığın veya kaç soru çözdüğün ikincil şeyler. Önemli olan kaç net yapabildiğin. Hedefine olan net uzaklığına göre çalışma temposunu ayarlamak daha sağlıklı bence.Arkadaşlar mezuna kaldım. Gerekirse 1 yıl daha kalırım fakat 9 aylık süreçte günde 6-7 saatlik çalışmayla say 50k yapmaya çalışıcağım. Meslek lisesi mezunu olduğum için 9 10'da biraz gördüm fakat 11 ve 12 de hiçbir sayısal ders görmedim. Tüm konulara başlasam sizce sıkı bir süreç ile 50 k gelir mi veya daha altı?