9 ayda YKS'de derece yapılır mı?

MightySaturnV

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen sene eşit ağırlıktan mezun oldum bu sene sayısaldan girmek istiyorum. TYT Sosyal ve Türkçem çok iyi onun dışında AYT-TYT matematik ve fen derslerim sıfır sayılır. 9.5 ay var disiplinli bir çalışmayla 10k yapılır mı?

İmkansız 200k yapanın bile altyapısı var daha makul hedefler belirleyin lütfen.
Diss atanlar yapabiliceğini mi zannediyor acaba gerçekler var bu durum GS'nin grubu lider bitirme olasılığından daha düşük.

Son düzenleme:
Hocam kimya, biyoloji, fizik yok. Hepsini toparlamak yani özellikle fizik zor olur. Yerinizde olsam EA'dan girerim ordan daha kolay derece yapılıyor.

Çok zor diyenlere aldırış etme bu kişinin kendisine bağlı. Çok zor diyen arkadaşlar adamın zekasını, çalışma biçimini biliyorda mı çok zor diyor ? Bu soruya da net cevap vermek imkansız. Çünkü insanlar karşındakini bilemez. Hele ki internetten tanımadığı bir insanı hiç bilemez. Sen çalışmaya başla elinden geleni yap hiç belli olmaz. Allah yardımcın olsun kardeşim.

Tamam dostum, 9 ayda sıfır sayısal AYT-TYT bilgisiyle 10K yap; tüm okul masraflarını karşılayacağım.

Ben zaten elimden geleni yapacağım. motivasyon için önceden yapabilen varsa deneyimini öğrenmek istiyorum.

Derece çok zor ama imkansız değil hepsi sizin aziminiz ve başarınız ile alakalı ama dediğim gibi aşırı zor olur sizin için derece yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…