9 bin Km'de 2023 Pulsar NS 200 alınır mı?

Makaleler
3
9 bin Km'de 2023 model 120 bin TL fiyatı var ama 110-115 bine düşürebilirim belki, bu kmde motor bu paraya alınır mı sizce? Hasar kayıtsız, çizik dahi yok demiş satan arkadaş.

Son düzenleme:
9000km ns200 için az sayılabilir ama tabii ki nasıl kullanıldığı çok önemli. Bakımları zamanında yapıldıysa ve düzgün kullanıldıysa sorun çıkarmaz.

9000km ns200 için az sayılabilir ama tabii ki nasıl kullanıldığı çok önemli. Bakımları zamanında yapıldıysa ve düzgün kullanıldıysa sorun çıkarmaz.
Tertemiz garaj motoru çizik dahi yok denmiş hocam açıklamada. Hızlı satış için mi bilmiyorum ama aklında soru işareti olan ustaya da gösterebilir yazmış. Bir de Sizce TVS RTR 200 gibi pulsara göre bayağı teknolojik bir motor varken bu tercih edilir mi? RTR 200'ün 2025 modeli de 140k şu an. 2024 modeli de 125-130'a da bulunabiliyor sıfır olarak.

Ns200 o kadar çok sattı ki şu anda ns200 için parça ve anlayan usta bulmak çok kolay. Neredeyse bakkala girsen parçasını bulabilirsin.

RTR 200 de (bence) tip olarak daha iyi ve o da sorunsuz olarak bildiğim bir motor. Biraz renkler ve zevkler meselesi. İkisi de alınabilir. Ben olsam bajaj tercih ederdim. Benim için parça bulunurluğu çok önemli olurdu. Bunun yanında ns200'ün 2. el piyasası rtr200'e göre biraz daha hızlıdır.

Valla bayağı arada kaldım, şu NS200 ilanda yazan kadar temizse onu alacağım gibi ama yine de RTR 200 de güzel duruyor. Sizce fiyat olarak fazla mı ederinde mi? (NS200)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…