9 bin TL kışlık motor ekipman önerisi

wWalsh

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Playstation 5
Arkadaşlar malum kış ayı geldi artık gündelik montum ve eldivenim kurtarmıyor üşüyorum. Günde 15 km yol yapıyorum ona göre yazarsanız sevinirim. Sizden ekipman önerisi istiyorum ilgilenirseniz mutlu olurum.

1- ceket.
Rüzgar geçirmeyen, korumalı, mont istiyorum bütçem: 8000 9000 TL.
2- eldiven.
Gene aynı rüzgar geçirmeyen ve korumalı istiyorum. Alpinestars'ın 4K'lık eldivenlerinde olursa güzel olur.
Pantolon için bütçem yok kot pantolonla idare edeceğiz artık.

9 bin TL bütçede rüzgar geçirmeyen mont veya eldiven bulabileceğinizi sanmıyorum. Bu iş zaten tek kat ile bitmiyor kışın sürerken.

Eldiven için önerim illa tek olacaksa; Revit Livengood Gore-Tex Kışlık Eldiven - Feyizoglu.com - Türkiye'nin Motosiklet Mağazası olur.
Mont için de Held Mojave Held Mojave Adventure Korumalı Motosiklet Montu Gri Fiyatı ve Özellikleri gibi bir şey alabilirsiniz. İçine termal içlik giymediğiniz sürece her türlü üşütecektir sizi.

Ya bütçenizi yükselteceksiniz ya da beklentinizi azaltacaksınız.

9 bin TL bütçede rüzgar geçirmeyen mont veya eldiven bulabileceğinizi sanmıyorum. Bu iş zaten tek kat ile bitmiyor kışın sürerken.

Eldiven için önerim illa tek olacaksa; Revit Livengood Gore-Tex Kışlık Eldiven - Feyizoglu.com - Türkiye'nin Motosiklet Mağazası olur.
Mont için de held Mojave Held Mojave Adventure Korumalı Motosiklet Montu Gri Fiyatı ve Özellikleri gibi bir şey alabilirsiniz. İçine termal içlik giymediğiniz sürece her türlü üşütecektir sizi.

Ya bütçenizi yükselteceksiniz ya da beklentinizi azaltacaksınız.

Zaten sadece mont giymiyeceğim içimde 3 IP'lik uzun kollu tişörtüm gibi şeyler olunca üşüyeceğimi sanmıyorum. Öneri için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı