MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye
İyzico ve Parolapara cashbackler ile 2000TL'ye getirebiliyorsunuz sanırım.
Cashback olmasa bile fiyatına göre çok iyi çıkabilirseniz alın.
Model stokta yok gösteriyor fakat farklı renk modeller var kusura bakmayın bulamadım şimdi.
Bunları öneririm.RAZER Basilisk V3 X Hyperspeed Rgb Optik Oyuncu Mouse (RZ01-04870100-R3G1) - Fiyatı, Yorumları
RAZER Basilisk V3 X Hyperspeed Rgb Optik Oyuncu Mouse (RZ01-04870100-R3G1) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu da öneririm klavye olar.
Bunları öneririm.RAZER Basilisk V3 X Hyperspeed Rgb Optik Oyuncu Mouse (RZ01-04870100-R3G1) - Fiyatı, Yorumları
RAZER Basilisk V3 X Hyperspeed Rgb Optik Oyuncu Mouse (RZ01-04870100-R3G1) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu da öneririm klavye olarak.
Tamam hocamHocam zaten siyah alacaktım 2700 diyor cashback işini nasıl yapıyoruz?
Hocam kaba mouse istemiyorum. Bir de konu düzenlenince anlatım hatası olmuş bütçem 9K değil monitörle beraber 9k. Klavye pahalı kaçıyor.
Hocam zaten siyah alacaktım 2700 diyor cashback işini nasıl yapıyoruz?
Hocam kaba mouse istemiyorum. Bir de konu düzenlenince anlatım hatası olmuş bütçem 9K değil monitörle beraber 9k. Klavye pahalı kaçıyor.
Bu ikisini oneririm.
WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.www.gaming.gen.tr
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
Eğer monitor dahil 9000 ise:
MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Söylediğin mouse direkt rezil ve scroll sorunlu, kesinlikle alma.
Aktif olarak İyzico kullanıyorum zaten Parolapara'dan cashback alacağım teşekkürler.
Hocam klavyeyi G75 Pro alacağım, mouse için daha uygun fiyatlı alternatif dediğiniz bir model var mı yoksa mousemide MCHOSE A5 olarak alacağım.
MCHOSE A5 alabilirsin hocam, gayet iyi bu butcede.