9 Bin TL sistem toplama

BrsC

Decapat
Yer
ZmR
Daha fazla  
Herkese selamlar, 9bin bütçem var sinerji üzerinden böyle bir liste çıkardım. Fikirlerinizi merak ediyorum. Değişiklik yapılabilir daha iyisi daha uyguna gelecek değiştirilebilecek bileşen var mıdır? Bu bileşenlerden kullanan arkadaşların memnuniyetleri ne durumda merak ediyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Ekran konusunda çok uçmadan 900-1000 civarı alternatif monitör önerisi alabilirim. 23'6'dan küçük olmaması ve IPS olması koşuluyla.

Dosya Ekleri

• pc toplama son.png
    pc toplama son.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 125
Tek tek olur mu?
Anlayamadım tek tek ne olur mu ? :D
Belki ihtiyacınız yoktur ama SSD çok az kalmış. Bir de güç kaynağınızı 80+ Bronze'ya yükseltebilirsiniz.
PSU değişiklik yapılablir yazıyorum bir kenara teşekkür ederim. Açıkçası SSD bilerek öyle tuttum eğer başka bir yerden bir şeyler yükseltilir değiştirilirse fiyat dengelensin diye.Ancak sistem böyle kalırsa +600 lira ile 9Bine tamamlamak için evo ile değiştirip kapasite artışı yapabilirim. Teşekkür ederim.

Siz tek tek alıp montaj yapabilir misiniz?
Bilgisayar ile teknik anlamda çok içli dışlı değilim. Hata yapmaktan korkuyorum açıkçası. Aklımda ilk öyle bir düşünce vardı isteğim o yöndeydi ancak sonradan toplatıp sipariş vermek daha uygun göründü. Siz ne önerirsiniz ?

RX 5700 XT:

Monitör:
İşlemciyi ben de 3600 düşünmüştüm ancak stok fan yetersiz kalıyormuş. onun üzerine fan alacağıma 3600x alırım aynı fiyata geliyor diye düşündüm. 3600x'in stok fanı gayet yeterliymiş. Bilginiz var mı bu konuda ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı