9 bin TL telefon önerisi

Bütçe
9000
Amazon'da genelde özellikleri yanlış dolduruyorlar garantili ise alabilirsiniz zaten satıcı Amazon.

Hocam şimdi baktım da M34 ile arasında 1K fark var değer mi vermeye çok kalın mı M34 bir de A24'teki eis, OIS, NFC özellikleri var mıdır?

Biraz okudum da işlemcisinin ısındığını söylüyorlar ve pil ömrünü düşürür mü bilmiyorum.

Babam basit oyunlar dışında oyun oynamaz sağlamlık, uzun ömürlülük daha önemli (A24'te 4 yıl yazılım ve 5 yıl güvenlik garantisi verilmiş M34'te böyle mi bilmiyorum.)

Ve biraz uzun yazıyorum kusura bakmayın sadece babama güzel bir telefon almak istiyorum teşekkürler şimdiden.

Hocam şimdi baktım da M34 ile arasında 1K fark var değer mi vermeye çok kalın mı M34 bir de A24'teki eis, OIS, NFC özellikleri var mıdır?

Biraz okudum da işlemcisinin ısındığını söylüyorlar ve pil ömrünü düşürür mü bilmiyorum.

Babam basit oyunlar dışında oyun oynamaz sağlamlık, uzun ömürlülük daha önemli (A24'te 4 yıl yazılım ve 5 yıl güvenlik garantisi verilmiş M34'te böyle mi bilmiyorum.)

Ve biraz uzun yazıyorum kusura bakmayın sadece babama güzel bir telefon almak istiyorum teşekkürler şimdiden.

M34'ün artısı. 4K 30FPS video, 6000 mAh batarya, 120Hz erkan yenileme hızı, 5G.
İkisinde de 4 yıl güncelleme var ve M34'ün bataryası işlemcisi daha iyi ayrıca 5 g özelliği ve 120 Hz ekranı var.

Biz A24'ü karar kıldık ama sorum şu Amazon'dan alırsak ürün yurt dışından mı gelecek ve garantisi Türkiye garantili olmayacak mı bilmiyorum ilk defa Amazon'dan sipariş edeceğiz de.
Yani Amazon güvenli mi saçma duruyor soru ama endişe var yurt dışı diye biliyorum.

Evet Amazon'da A24'ün bir hayli uygun fiyatta olması onu öne çıkarıyor. Ben de Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım. Elektronik cihazları mağazadan görerek almak gibi bir saplantım var ama iş arkadaşım PC toplarken tüm önemli parçaları Amazon'dan almıştı bir sorun yaşamadı. O nedenle bir şey diyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı